Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadní dveře nejdou otevřít dálkovým ovládání

Od: hrdaalena® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, přestalo mi fungovat otevírání dveří na dálkovém ovládání.(pouze u zavazadlového prostoru). Jinak ovládání funguje.

Klíčem lze zavazadlový prostor otevřít. Děkuji za jakoukoliv radu.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Problém se zámkem u pátých dveří fordu Fusion momentálně řeším taky. Měl jsem nejdříve podezření na zalehlý lanovod, ale ten je v pořádku. Při zmáčknutí tlačítka pro páté dveře na ovladači nebo v kabině, motorek prcuje , ale nemá sílu aby uvolnil západku v zámku. Proto jsem jako další možnost zvolil přechodový odpor, který by mohl snížit napětí na kontaktech motorku. Napětí jsem při odemykání změřil a bylo v pořádku (12 V). Motorek jsem vymontoval a zkusil jsem jeho funkci bez zátěže a byl OK. Po spětné smotování opět jen naznačoval při odemýkání snahu. Usoudil jsem, že závada je v motorku a tak se snažím schrastit jniný. Vím, že jsem Vám moc neporadil, ale snažil jsemse Vám posat postup při zjišťování závady na svém Fusionu. Tatik

hodnocení

Moc vám děkuji ,ale problém mám již vyřešen. Koupila jsem nový motorek cca 140,-Kč, manžel ho musel trochu upravit, ale funguje dobře.

vafran

Mám stejný problém. Poradte kde se dá sehnat nový motorek-uvádíte cenu 140.-Kč

Děkuji předem zaodpověď

Vafa

za tu cenu se daj sehnat uni motorky centrálního zamykaní, ty ve většině případů dou dopasovat s mírnými ůpravami téměř kamkoli

motorky lze sehnat v autodoplncích nebo autodílech třeba v kelly

hodnocení

Koupeno v ADautodíly. Mají 2 druhy-pětidrátový a dvoudrátový.Koupit ten dvoudrátový.

virus*
hodnocení

0x

Nic ve zlém,ale jde o pračku,nebo o skůtr?

hodnocení

Asi jsem se amatérsky vyjádřila(a nejsem blondýna), jedná se o 5.dveře u auta a neotvírá je centrální ovládání.

ajajaj auto je jaké typ rok výroby motor

doplněno 26.05.14 17:26:

jestli je slyšet jak to v 5 tých dveřích cvaká tak sundat tapec a kouknout na mechaniku zámku obvikle je zatuhlej přirezlej a stačí ho vystříkat nákým mazivem a rozhejbat nebo se mohlo i něco ulomit

hodnocení

0x

Já bych místo dotazu šel do auta,zkoukl kabeláž v husím krku co vede do dveří! Skoro na 100% se poškoadil tím ohýbáním při otevírání a zavírání!

Pokud přestane jít centrál v libovolných dveřích ale klíčem to jde,jsou vždy na vině zlomené dráty! Bez ohledu na to zda u řidiče spolujezdce nebo kufr a bez ohledu na zančku a typ auta!

doplněno 26.05.14 17:54:

ještě dotázek-šlo při odemčení zámkem 5. dveří celé auto?pkd ano-zkuste klíčem v 5.dveřích zda-li půjde ,pkd ano zak je chyba jinde než jsem psal!

hodnocení

Ještě chci dodat, že elektronický signál je slyšitelný, ale dveře se mechanicky neotevřou

hodnocení

Při odemčení klíčkem se otevře pouze kufr, ostatní dveře jsou zamčené a v pohodě je dál otvírám přes ovladač

hodnocení

0x

Ono by se mnohem lepe radilo, kdybyste pred nama (z nejakeho tezko pochopitelneho duvodu) netajila, o jake konkretni auto se jedna. Je to snad tajne?

Prvni, co mne napadlo je, ze jste si kufr zamkla. To totiz nektera auta mivaji, ze zamek na zadnich dverich ma dve polohy, kdy v jedne poloze lze odemknout dalkacem a v druhe pouze klickem.

Ale to byste prave pred nama nesmela tajit co to je za auto.

-

Dale pisete, ze se dvere neotevrou. Nikoliv neodemknou. Maji se snad pate dvere otevirat dalkove a zustavaji zavrene? Nebo vam jde pouze o jejich odemceni? V tom je totiz take rozdil. A opet by bylo potreba vedet, co je to za auto.

hodnocení

Mám auto Ford Fusion- 5let staré. Dálkový ovladač otevírá zvlášť dveře v prostoru sedadel a zvlášť v zavazadlovém prostoru kufru. A doteď jsem používala pouze otevírání ovladačem. Bohužel z nepochopitelného důvodu mi kufr tímto ovladačem nejde otevřít, proto jjsem jej začala otvírat mechanicky klíčkem.

hodnocení

0x

Dobrý den.

Právě jsem řešil stejný problém. Zámek pátých dveří šel postupně stále hůře otevřít jak z palubní desky,tak dálkově klíčem, až se dal nakonec otevřít jen přímo klíčem. Po sejmutí krytu dveří jsem zjistil,že při signálu se píst zasune jen zčásti a na otevření to nestačí.Byl to špatný ovládací motorek. Objednal jsem nový, během hodiny jsem pak starý vyměnil a vše zas pracuje bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]