Nejste přihlášen/a.
Mám transita valník r.v. 2008 najeto 45 000 km, nikdy to nejezdilo nějak moc naložený, vzadu mi upadl spodní list dvojlistu. Otázka zní zda měnit komplet vše na obou stranách, či jen jednu stranu, nebo dokonce jen ten jeden prasklý list, prostě jestli když vyměním jen jednu část dvojlistu jestli to nebude "kulhat"?
Má to najeto málo, otázka je proč praskl ten list. Jestli jsou péra jinak v dobrém stavu tak bych měnil jen ten prasklý list a když by auto nebylo rovné tak bych vyměnil také spodní list na druhé straně. Jestli to budeš měnit sám tak si pořádně očisti kartáčem závity na třmenech a promaž to WDčkem.
Proč praskl to by mně taky zajímalo, jezdím s tím jen já a nejsem si vědom toho, že bych tomu udělil nějakou ránu. večer jsem přijel domů s polonaloženým autem a ráno ležela půlka listu pod autem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.