Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může to být pravda?

Od: lukyn2* odpovědí: 8 změna:

dobrý den, chci si koupit octavii RS a narazil jsem na tento inzerát.

sauto.cz/...

Nějak se mi ale nezdá že za cenu 190 tisíc Kč má auto najeto jenom 40 tisíc km. když vidím ostatní inzeráty tak za stejnou cenu mají auta najeto asi 3x tolik sice ikdyž jsou o rok o 2 starší ale i tak se mi to moc nezdá, jinak auto vypadá super. Co na to říkáte? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonec
hodnocení

0x
lukyn2*
hodnocení

tak to nechapu co to má znamenat *ee*

hodnocení

0x

Znam auto, ktere ma jeste nizsi rocni najezd, nez co vychazi zde, tedy zhruba 7t. km za rok, ale prakticky je to velmi, velmi nepravdepodobne.

To je Ti ale jasne. On i ten trojnasobek by byl na spodni hranici uveritelnosti. Takovehle auto si neporizuji duchodci, kteri jezdi jednou tydne do Kauflandu.

cobrak*
Ano,přesně tak. Leda,pokud má vedle toho v garáži ještě tři další auta a tohle má jen na "víkendové blbnutí." Ale i tak je to nějaké divné,ty dva inzeráty jsou fakt podezřelé. Být Vámi,dám od toho ruce pryč.

ujendys*
hodnocení

0x

to smrdí podvodem

olaf71*
hodnocení

0x

inzertní servery jsou plné takových inzerátů. mám pocit, že shánějí jen kontakty.adresy,tel.čísla.

hodnocení

0x

Podle mě to je cena, kterou dotyčný požaduje a zbytek je doplacení leasingu, nebo úvěru.To vyplívá z ceny toho druhého inzerátu.

Jinak ke km.40 000 km lze snadno ověřit i na samotném vozidle.Prakticky např. to je hranice prvních pneumatik a pod.,ale např. u nás ve firmě je focus od novoti z r. 2008 a má 51 000 km a právě nedávno se mu měnily první pneumatiky, tak samo ostavia 1.9. tdi 81 kw 2001 má 155 000 km takže i firemní vozidlo může mít malý nájezd.Všechno to chce vidět na "živo"

cobrak*

Souhlasím, ale musím podotknout, že člověk, co si koupí octavii RS nejspíš jezdí driftovat a tudíž ty pneumatiky vydrží určitě daleko míň než 40tis km. Chce to opravdu vidět naživo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]