Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba buggy

Od: rob* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se vás všech zeptat přemýšlím o stavbě buggy z škodovky. Chtěl bych se zeptat kde by se dali sehnat trubky a vše ktomu potřebné? Auto problém není ale ty věci...:( Ocelové profily, trubky. Tady nic nemáme tak bych se chtěl zeptat zda stim mátě někdo zkušenosti nebo ste něco slyšely kde by se dalo co sehnat děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

podívat se na inzeráty jestli někdo neprodava lešenovky a nebo zaji přimo do sběrny jestli se něco nenajde.. já jsem taky stavěl ale měl jsem trubky doma takže jsem to neřešil

rob*
hodnocení

A kolik tak tich trubek by bylo potřeba? Na takovou menší až střední možná pro dva ale spíš je pro jednoho.

doktpr365*
hodnocení

0x

No z lešeňovek bych to nechtěl ohýbat,viděl bych to na tu sběrnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]