Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hasicí přistroj do polska?

Od: hurja* odpovědí: 4 změna:

Musim mit do Polska hasicí přistroj?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Teoreticky ne - platí tzv. Vídeňská smlouva... V praxi ale může polský policajt na tuto dohodu nebrat zřetel a nepřítomnost hasičáku ve výbavě pokutovat, pozdější stížnost na postup policie pokutu nevrátí...

Takže za mne - hasičák ano (kromě toho se může hodit i v případě požáru :-D - já ho vozím furt)...

hahanaj*
hodnocení

0x

hasičák v autě je výhoda ať jedete kamkoliv, nevíte co vás kde potká a pak pozdě bycha honit... ten do auta nestojí tolik - když máte na cestu a nákupy v Polsku - kupte si i hasičák, nebo si napište aspoň Ježíškovi

solenza*
hodnocení

0x

Auto musí mít výbavu, jaká je požadovaná v zemi registrace auta. Tedy ne. I když já hasičák mám v autě už asi 3 roky.

daniell*
hodnocení

0x

z pohledu polského zákonu povinné výbavy ne. Nic méně je lepší když ho máte to je ale druhá věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]