Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam problem, a to takovy, ze si chci koupit auto...se stavajicim majitel napisem smlouvu, on auto pote na urade v jinem kraji odhlasi a pokud jsem spravne informovany tak ja musim do peti dnu s timto autem neco udelat (zvrakovani,prepis...). Auto chci dat po koupi ihned do depozitu a pracovat na nem...Ale dozvedel jsem se ze abych mohl auto dat do depozitu tak nestaci kupni smlouva ale musim byt zaregistrovan jako majitel vozidla na urade.Chtel jsem se zeptat jestli jde auto po koupi dat ihned do depozitu nejakym jinym zpusobem nez je registrace vozidla ( a tudiz zaplaceni ekodane ... ).Dekuji za odpoved
Takze auto ktere je v poloprevodu a nema napr. STK nelze proste zaregistrovat? Cili tato situace nema reseni? Mel jsem za to, ze lze dokoncit registraci bez STK a EK kdyz se papiry ulozi rovnou do depozitu... To je pak nejaky termin pro dokonceni registrace pro srandu, kdyz to proste nejde. Ze by zakonodarci opet neco nedomysleli?
Jardo, nějak se to plete, "auto ktere je v poloprevodu a nema napr. STK lze proste zaregistrovat. Musí být evidenčka a uložit do depozita.
Nemusí mít platnou TK a pojištění!
auto může dočasně vyřadit tedy uložit značky a malý TP do depozita stávající majitel, provede odhlášku na Vás,Vy se v místě trvalého bydliště přihlásíte, stačí Vám protokol o evidenční kontrole a doklady k vozidlu, přihlásíte - zaregostrujete se jako nový vlaatník...auto zůstane nadále v depozitu...samozřejmě se na Vás vztahuje správní poplatek 800,- Kč + případná eko-daň,nemusíte mít pojistku ani platnou technickou, můžete si auto v klidu opravovat a renovovat...
Myslím,že tazateli šlo hlavně o Ekodaň.Takže pokud se jí nelze zcela vyhnout ušetří tak maximálně na TK.
doplněno 22.04.09 05:45:A povinném ručení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.