Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babetta 215

Od: watta97* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den mám babettu 215. Jednou jsem si řekl že vyčistim karburátor protože byl ucpaný tak jsem ho vyčistil nastartoval a jel. Babeta jelá krásně i do kopce ovšem po ujetí cca 1km babetta najednou z ničeho nic spadla z otáček ale nechcipla na volnoběh běžela furt ikdyž s mírnym přidánim plynu ale nechcipla ale po uplnem přidání plynu se otáčky skoro nezmění od volnoběhu. Karbec jsem znovu 2x rozdělal a vyčistil tim to není. Svíčká je mokrá a to dost. Když to dlouho držim na plnem plynu (otáčky skoro jako volnoběžné) tak se zachvili uchlastá a chcípne. Nevite čim by to mohlo být? Tyristor jsem zkoušel z kamarádovi babetty která normálně jezdí a dělá to to samé ještě mě napadla impulzní civka na statoru zapalování ovšem nevim jak by se to dalo zjistit jestli je to ona a kupovat novou jen tak kdyby to ni nebylo se mě nechce. Co mám tedy dělat? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Když píšeš že je svíčka mokrá až až tak bych se prvně koukal na plovák jestli zavírá. stačí průhledný chloupek a jde ti tam víc benzínu. Pak to uchlastáš.
watta97*
hodnocení

Plovák zavírá a navic by bylo dost divný aby to nejdřív jelo parádně a potom najednou zničeho nic to nejelo vůbec.

milan23*
Předstih/odtrh, prasklý kroužek,myslím ,že kdyby to byla cívka tak nenastartuje
watta97*
hodnocení

žádny odtrh babetta nemá kroužky jsou vpohodě měl jsem kvůli tomu dole válec a neřikam že je to civka ale snimač indukce

milan23*
Áha bezkontakt, no pokud by Vám prokluzovala spojka to byste poznal ne? takže snímač.
watta97*
hodnocení

jo spojku bych poznal ale stim problém nemám tady je problém ten že se to vůbec nedostane do otáček ten motor a vyfuk byla jedna z prvních věcí co jsem udělal

hodnocení

0x
Problem hledej v tom karburatoru...

osel59
hodnocení

0x

Rozeber a vyčisti výfuk, mě to pomohlo vždy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]