Nejste přihlášen/a.
Zdravím, předevčírem mi kuny rozežraly dolní obložení kapoty nového volva...Určitě to znáte...Nadělaly tam bordel no hrůza... Kvůli sajrajtu se přestal točit ventilátor motoru..pěkně mě to nasralo, mám strach, že to auto za chvílu sežerou celé...Co jim na tom obložení tak chutná..?..Nevíte někdo jak se proti tomu můžu bránit?..Kupovat nové obložení za 3 000,- nemá cenu, sežerou ho znovu, svině jedny...Co třeba auto zespod nějak zadělat nebo neexistuje třeba nějaký repelent proti kunám nebo něco co by je odradilo?..Poradte, prosím, děkuji.
Těch přípravků a různých elektrických serepetiček je hodně. Kuny a jejich choutky se rozebírali i na - forum.volvoklub.cz/... - kam si vás dovolím pozvat. Někdo tvrdí že zápach třeba propoceného trička stačí aby tam kuny nelezli, ale jelikož jsem sám u svýho Volva zatím nic podobnýho neřešil tak těžko poradím. Snad nejůčinější by bylo přivázat na noc k autu pořádně velkýho psa. Odpuzuje účině nejen kuny ale i zloděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.