Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbité čelní sklo

Od: diesel® odpovědí: 5 změna:

Má takový dotazna lidi jimž kaminek od proti či předjíždějícího auta rozbil čelní sklo,měli jste teda pkd se nevysypalo ihned,ale udělal se "pavouk" v centru úderu dolík?

Mám totiž pavouka,ale z venku na skle není nic,jen pavouk myslím,že kdybych chytil kamínek mysu udělat nějako ďubku zvenku na skle. Mám za to že prasklo díky špatné montáži pnutím kastle,cca 3/4 roku před zjištěním praskliny bylo sklo měněno!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd*
hodnocení

0x

Pavouk = náraz zvenku = montáž byla OK.

hodnocení

0x

To je normál, jedno sklo do roka. Zatím nejkratší dobu mě zatím vydrželo 7 týdnů. Jinak projevy bývají různé, několikrát jsem zažil - zejména v létě - šutr do skla, sklo OK. Jenže ráno bylo sklo orosené a pod rosou puklé.

Neřeším - měním.

milan23*
hodnocení

0x
Špatně namontované sklo nevydrží 3/4 roku, zpravidla v něm pár dní lupe a pak vyletí celé

hodnocení

0x

Špatná montáž se vyloučit nedá, ale to by nebyly trhliny ve tvaru "pavouka" (s jedním společným bodem). Kamínek může, ale nemusí udělat dolík, to sklo je docela tvrdé.

hodnocení

Díky za rady,už je objednaná výměna ,ne raklamace!

Žel předtím 15 let provozu a nic a ted si to asi vybírám!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]