Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1,9d

Od: pichy* odpovědí: 9 změna:

Kto mi poradi neštartuje felicia 1.9 d nejde mi prud do cievkov .poisky poriadku rele tieš a netlači naftu na streky žaviče žiavia.dakujem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

do jakých cievkov Ti nejde prud? Raději popiš ,než kam nejde prud ,co ti dělá starter! to je důležitější! pak teprve řešit proč netlačí naftu- protože pkd starter neprotočí motor,tak Ti zákonitě nic nemůže tlačit naftu. Pokud ti to dělá co si myslím tak proměř baterku zda-li je v dobré kondice, pak očisti kontakty a můžeš projít ukostření (AKB-motor,převodovka,starter a kastle) dále můžeš překontrolavat spínačku (pokud tomu ovšem hovíš jinak nee!)atd.

pichy*
hodnocení

štarter toči perfekne a do cievkoch nejde prud čo su na čerpadle jedna cievka jak su trupky a druha oproti nej na spdu.

sice extra filetu neznám,jen jsem s ní rok jezdil (se služebním pelechem ccaminutu před smrtí) ale žádný cievka jak su trupky na čerpadle a ani druhá oproti nej na spdu tato felda neměla! Jedině pkd myslíš kabel co vede na stup ventil-stačí jednoduchá kontrola,překlemuješ drátem z + pólu AKB a startneš-chytne-li je špatný STOP VENTIL,záležitost cca minuty na výměnu pkd je nový,nebo jej vymontit a vyčistit !

Tou druhou opravdu nevím co myslíš.ta služební felda,resp obě byly RV 00 a obě v té době v té (mimo L+K) nejvěští výbavě

doplněno 21.05.14 20:48:

Napiš pořádně česky nebo dej foto tech cívek jak su trupky...

doplněno 21.05.14 22:14:

nebo normálně správně slovensky ae ne takto sprzněně!

hromyblesky

Já myslím, že pokud to chytne, tak STOP VENTIL špatný nebude, spíš mu do něj nešel proud.

JJ.Prsty na klávesnici rychlejší než mozek.Díky za opravu!

doplněno 23.05.14 10:07:

To Opičák-zřejmě asi ten prd neboť tazatel se již neozval

no jo, ale byl to proud nebo prud ... možná taky prd.

hodnocení

0x

Stále se sem vracím, ale bohužel skoro nic nového. Nečekám na radu, ale ta čeština, to je síla.

hanher*
hodnocení

0x

Co Vám zase hrabe ohledně češtiny?

Evidentně je tazatel slovák, tak to hned musí psát česky?

jsem netušil, že tohle je slovenština. Tak to děkuji za vysvětlení, nicméně se těším na další díl seriálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]