Nejste přihlášen/a.
Budu měnit subminiaturní žárovku v tlačítku varovných světel Honda Civic 1,4i MA8.
Žárovička je skutečně miniaturní, prům. 3,15 mm s drátovými vývody do objímky. Zjistil jsem, že to může být např. kat. číslo GES:
L 3212 na 12 V 40 mA nebo L 3216 na 14 L V 60 mA. Třebaže se vlastně celý život pohybuji (amatérsky) v elektrotechnice, najednou jsem znejistěl: Vím, že palubní napětí osobního auta za jízdy se vesměs pohybuje kolem 14 V, ale všechny žárovky v autě vč. reflektorových jsou dimensovány na 12 V. Má vůbec význam trápit se otázkou, zda subminiaturní žárovičku dát 14 V, když stejně všechny ostatní s výrazně vyšším příkonem jsou stejně na 12 V - a nic se neděje? Vždyť varovné blinkry se zapínají jen občas, tak těch 14 V žárovička na 12 V stejně dobře snese, jako ty všechny ostatní.
Vím, že je to otázka až hnidopišská, ale až tak někteří staříci zhloupnou.
Děkuji
Zdravím,pokud už údaje nejdou přečíst, tak bych volil klasicky 12V. Dával jsem podobné 1.2W žárovky do R19 a ty jsou taky na 12V jmenovitých. Pokud by šla vložit dioda, tak bych o ní uvažoval, ale nevím jaký je prostor pro rezistor.
rezistor se dá použít v krajním případě subminiaturní s drátovými vývody nebo v provedení SMD
doplněno 20.05.14 22:29:problém je spíše s diodou a jejím rozptylem světla. Třeba u podsvětlení zásuvek na 12V (zapalovač) jsem musel diodu ruzně naklánět a hledat polohu, kdy bude nejlépe svítit a stejně se to žárovce nevyrovnalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.