Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit,(jedna se o vůz Renault Scenic ).Při vyhození blinkru do leva blinkr blika normalně,ale jakmile sešlapnu brzdový pedal,tak blinkr přestane blikat a blika brzdové zvětlko místo blinkru..Nemáte někdo nějake skušenosti s tímto problémem,nebo jak ho řešit?Nějake pokusy jsem už skoušel,pročistit kostru,vyměnit žárovky,ale pořad nic.Děkuji za rady.
Ano, jak bylo řečeno, rozeberte zadní světlo a očistěte kontakty. Pokud je totiž špatná kostra, při rozsvícení jené žárovky problikává jiná - problém docela známý u Škodověnek 120 i jiných, tady to bude podobné...
doplněno 18.05.14 21:49:Provizorně ji zkuste natáhnout od jakékoli ukostřené části karosérie, abyste zjistil, jestli naše teorie jsou správné...
Pořádně ukostřit levou lampu.Já to vyřešil tím ,že jsem přímo na ten plastový držák do kterého se dávají žárovky přidělal drát přímo na tu kostřící část/plíšek-něco je plus a něco mínus-musíš zjistit který je minusový -nejlépe u patky žárovky/a druhý konec drátu jsem připojil přímo na kostru karoserie.Od té doby mám svatý klid.Přihýbání jazýčku na spojovací svorkovnici nepomáhalo nebo vydrželo třeba půl roku a zase byl ten samý problém.Udělal jsem to u obou lamp asi před pěti lety a od té doby uplně bez problémů.Čau
To vše jsem skoušel,očištoval kostru,čistil kontakty a dokonce i vyměnil žárovky ale nic...jedina možnost je natahnout provizorně novou kostru do světla zádního jak tady bylo řečeno,ale nevím odkud ji mám protahnout nebo něco takového...děkuji za připadný podrobnější postup...
doplněno 18.05.14 22:02:zatím díky mockrát za rady pokusím se to vyzkoušet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.