Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vybrat navigaci?

Od: marekluks* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat jaká je podle Vás nejlepší navigace, myslím že každá má svá pro a proti ale která je ta nejlepší? Mě osobně se zamlouvá navigace značky Garmin. Scháním takovou, chterá by ukazovala i řazení do jízdních průhů a automaticky aktualizovala mapy, cena by neměla přesáhnout cca 3000 Kč.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkni na tuhle navigaci byla nejlepší ve své třídě v časopisu Dtest , TomTom Start 25M Europe Lifetime

Doživotní aktualizace zdarma

hodnocení

0x

Vyzkoušel jsem několik navigací. První byla už ani nevím jaká, ale neměla ani dotykovou obrazovku. Takže ta je z dnešního pohledu již středověká. Pak jsem vyzkoušel MIO. Byl jsem svým způsobem rád, když mi ji ukradli. Říkal jsem na adresu zloděje "dobře ti tak hajzle, to sis ukrad šmejd" a nebyla to levná navigace, stála desítku, ale jinak šmejd. Pak jsem zkusil TomTomy. Spokojenost, ale řesto jsem zkusil i Garmin, no a tím jsem si ověřil, že TomTom je nejlepší. Garmin mě nutí jezdit po schodech, po neexistujících cestách, který už 20 roků nejsou. A to vše po aktualizaci. Ale zase ten TomTom není navigace za trojku. Pak ještě používám Daytonu, protože do ní si nejdříve zadáte rozměry vozidla, hmotnosti, atd. a ona hledá trasy tak, aby nenavedla na most s nosností 20 tun, když máte 50. Navíc je v ní i televize, takže občas se dá použít i jinak. Ale nejraději mám TomTom GO6000, doživotní aktualizace mapy zdarma. Nemusíte zadávat co hledáte, jestli je to město nebo ulice nebo jméno firmy, hospody nebo jiný bod zájmu. Prostě jen píšete a navigace si to přebere a nabídne varianty. Řazení do pruhů má a má i dopravní RDS system.

Ale jak píšete, každá má své pro a proti a hlavně každýmu vyhovuje něco jinýho. U mě vítězí TomTom.

hodnocení

0x

Jsem spokojen s GARMINem a aktualizace maj nektery druhy gratis.

hodnocení

0x

Zdravím, my máme TomTom Start 60 Europe Traffic Lifetime, takže doživotní aktualizace map zdarma, použití navi je jednoduché, ovládání pohodlé, viditelnost za slunečného počasí dobrá.Kupovali jsme ji minulý rok, původně jsme jeli pro TomTom Start 20, ale na místě jsme se rozhodli pro TT S 60,kůli tomu, že má větší display a více map, tahle naše je ozkoušená kvalitně, protože neustále cestujeme.Rodičům jsme koupili TomTom Start 20 a je také bezvadná, ta by vám seděla spíše, vzhledem k udanému cenovému rozpětí, má stejné kvality jako TT S 60, osobně jsem s ní občas jezdila i já,a bez problémů, jen má menší display oproti té naší(naše 6 palců, takhle 5 palců), ale i tak je na ní hezky vidět, i za slunného počasí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]