Nejste přihlášen/a.
No sice by se asi hodilo vědět o jaké auto a jaké rádio se jedná, ale zkusím to obecně.
Neměnil jste některé nastavení na rádiu? ... mohl jste šáhnout vedle.
Neodpojoval jste baterku? ... Pak se většinou vynuluje veškeré nastavení. Ale to by se vám i vymazaly naladěné stanice.
Nestalo auto dlouho bez pohybu, nemáte (neměl jste) problém se startováním? ... Mohlo poklesnout napětí na baterce a vynulovat se rádio. Ale opět by se nejspíš vymazaly i ty stanice.
A jak to vypnout? Já mám Sony a na něm jde nastavit, jestli rádio po vypnutí klíčku pořád svítí nebo po určité době zhasne. U mě se ta funkce jmenuje A.OFF. (Automatické vypnutí) Jde nastavit zhasnutí po 30s, 30 min, 60min nebo NO(jakože nevypíná). Takže jelikož nevím značku radia, pohledejte v manuálu podobnou funkci, případně projděte možnosti nastavení přímo na radiu.
Nedávno jsem s autem 14 dní nejel a vynulovalo se mi veškeré nastavení včetně stanic. Jako bych odpojil baterku. Neodpojil. Baterka je v pořádku, nastartovala na poprvé. A to je zánovní cca půl roku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.