Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio stale sviti

Od: derren* odpovědí: 2 změna:
Z niceho nic mi po vytazeni klicku ze zapalovani a zamknuti centralem zustane svitit podsviceni radia, takze nezhasne nikdy, cim je to zpusobene?
Diky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No sice by se asi hodilo vědět o jaké auto a jaké rádio se jedná, ale zkusím to obecně.

Neměnil jste některé nastavení na rádiu? ... mohl jste šáhnout vedle.

Neodpojoval jste baterku? ... Pak se většinou vynuluje veškeré nastavení. Ale to by se vám i vymazaly naladěné stanice.

Nestalo auto dlouho bez pohybu, nemáte (neměl jste) problém se startováním? ... Mohlo poklesnout napětí na baterce a vynulovat se rádio. Ale opět by se nejspíš vymazaly i ty stanice.

A jak to vypnout? Já mám Sony a na něm jde nastavit, jestli rádio po vypnutí klíčku pořád svítí nebo po určité době zhasne. U mě se ta funkce jmenuje A.OFF. (Automatické vypnutí) Jde nastavit zhasnutí po 30s, 30 min, 60min nebo NO(jakože nevypíná). Takže jelikož nevím značku radia, pohledejte v manuálu podobnou funkci, případně projděte možnosti nastavení přímo na radiu.

Nedávno jsem s autem 14 dní nejel a vynulovalo se mi veškeré nastavení včetně stanic. Jako bych odpojil baterku. Neodpojil. Baterka je v pořádku, nastartovala na poprvé. A to je zánovní cca půl roku.

derren*
hodnocení

Jedna se o autoradio Beta original ve Volkswagnu Passat 2001 nic jsem nedelal s radiem, obrysy radia maji po zamknuti auta vypnout, stale sviti, nekdy blikaji, myslel jsem kontakt, pro oziveni jsem zkudil odpojit baterku vyndal pojistku jak v radiu tak v pojistkove skrini, po zspojeni chtelo kod, po chvilce nadkocilo a stanice nebyli rozladeny - coz je divne od nekud nejspise nacetl kod a stanice, jedine co se vynulovalo tak na pristrojovce hodiny a najete kilometry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]