Nejste přihlášen/a.
Zdravim máte někdo zkušenosti s alu kolama 16 na G3?Chci koupit kola OZ 7,5J 4x100 16 ET 37 nevíte někdo jestli tam půjdou? nebudou škrtat o lemy nebo tak?A pudou tam gumy 205/55 16 nebo koupit jiný rozměr?Díky za rady.
kola jsou dobře a pneu podle TP. co jsem se díval, tak v 16palcových tam jdou 4 rozměry. tady najdeš vše podle motorizace: pneumatiky.cz/...
Spíš by mě zajímali zkušenosti někoho kdo ty kola na autě má nebo měl,tyhle prodejci kol píšou všude něco jinného a nedá se tomu ani věřit.Ale dík za odkaz
tak se pak musíš řídit tím, co je v TP. nebo se zeptat prodejce na typový list na Golfa a nechat dopsat do TP včetně pneu
Já ale nechci nic zapisovat do TP a ani mě nazajímá co v TP je napsaný,auto mam pro sportovní učely tak to nepotřebuju,ptal sem se jestli někdo neví jestli tahle velikost s ET a šířkou disku jde na golfa jestli třeba neškrtá o lemy nebo tak,díky za odpovědi ale je to uplně mimo téma na co sem se ptal
o lemy to škrtat nemůže, když je ET tak jak má být. jedině o podběh při zatáčení kvůli výšce pneu. výška pneu je moc velká a z mé zkušenosti vím, že místo 205/50 jsem použil 205/55 a bylo to jen tak tak.nejedná se však o Golfa. pak nezbývá než to zkusit, protože na tohle Ti tady asi nikdo neodpoví. spíš otázku hodit do nějakého VW fóra a nejlepší by bylo to vyzkoušet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.