Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Clima vectra c

Od: honzik* odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer potrebujem poradit. Mam vectru c 1.8 90kw 2003 a mam manualnu klimu.ked stlacim tlacitko klimy tak na volnobehu sa zvysia otacky z 890 na cca 1100 co javy ze klima kompresor je funkcny.ale dlho mi trva kym ide studeny vzduch..mam zly termostat je stale otvoreny takze sa motor tazko zahrieva.chcem len vediet ci to moze mat vlyv na spravne fungovanie klimy.ked na aute spravim cca 7km tak uz citim chladny vzduch. Este mam otazku ohladom cim modulu..co vsetko riadi?napr rele na smerovky nemozem najst jeto v tom module uz nejaky prerusovac integrovany?vsetko mi fuguje aj smerovky len tak uvazujem zda sa mi tam ta elektrika dost komplikovana..chcel by som tam totiz casom dat miesto origo radia cdr205 dat uz nejake 2dinove s navigaciou len neviem ci by to fungovalo.dakujem..hlavne ma teraz zaujima ta klima.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Klima je samostatný okruh nezávislý na teplotě chladiči kapaliny...problém,proč nabíhá az takhle pozdě je v množství a tím tlaku chladiva v okruhu...takže supky hupky na kontrolu do klimaservisu...

doktpr365*
hodnocení

0x

Souhlasím s kontrolou klimatizace v servisu. Dnešní klimatizace mají taky čidlo teploty chladící kapaliny a spoustu dalšího hlídání teplot,vyfukovaný vzduch,sluneční senzor ...

hodnocení

0x

v tý klimě bude málo chladícího média a jak už psali ostatní bude třeba jí doplnit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]