Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám VW Golf 4 ARL s autem, není rpoblém jet až 210 km/h. Problém je, že mi v poseldní době příjde, že turbo netlačí nebo nemá takovej zátah jako kdysi. Od 2000ot./min cítím lehce prjev ale jakmile se dostanu k 2500ot./min a vejš slyším i přes zavřené okýnka takový divný zvuk jakoby někde utíkal vzduch nebo nafukoval vzduch. nevím jak to popsat. Přemýšlím co by to mohlo být špatní turbo už? Špatné podtlakové hadičky? Děkuji az akždou radu a nápad. V nejbližší době to dám do servisu jen chci vědět co yb to mohlo být a na co se připravit
EDIT: teď sem našel na netu, ten zvuk bych možná přiřadil k tomuto, možná příčina ale nevím zítra na to na světle mrknu
tak nakonec to nebylo takový to vcucávání. Autio sem dal do servidu kde mi zaslepili EGR, vykuchali katalizátor, auto už jede o něco líp, ale pořád se nemohu zbavit toho, že prostě někde uniká vzduch v rozmezí 1600-2200 ot./min.
Prý měli vše vyndané a prej jim to už příjde normální jako zvuk turba fakt nevím udělal sem přes vag pár jízdy kdyby se někdo chtěl podívat hodím sem odkazy kde sou :
jízda jedna: ulozto.cz/...
jízda dvě: ulozto.cz/...
jízda tři: ulozto.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.