Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Byli jsme na STK, neprošli jsme, 6 závad, 5 opraveno ale ve směs to byli kraviny, problém je nemůžem sehnat náhradní díly na poslední závadu (díl se již 2 roky nevyrábí a originál stojí 9000 - dodání do 3 měsíců) a automechanik nám sdělil, že tato závada ještě není v takovém stavu, aby se musela ihned opravit. Chtěla bych vědět co se stane, pokud opět neprojdeme a jestli pokud neprojdeme budeme moci jet na jiné STK, protože tohle je fakt síla.
Děkuji za každou odpověď.
jelikož mám vždy auto starý kolem 12ti let tk si zásadně nevyřizuju sám,nákej známej se vždy naštěstí našel,dám někomu 2tis a mám novou tk i me protože jet sám na tk to bych si nelajznul to je stráta času a peněz protože oni si vždycky něco najdou když chtěj nic se nezměnilo pořád to takhle praktikovat jde jen s tím rozdílem že už auto musí být fyzicky na tk je to pod kamerama no co oni to prohlídnou maj na to asi 20 až 40min a na 2roky je klid takže doporučuju to vyřizovat takhle.
No já si jezdim na STK sama, ale tentokrát jel přítel a rozhodl se, že pojede jinam a takhle to dopadlo..
Když nebude STK, nemůžete auto provozovat, ale s odvahou ano. To máte těžké, když to pustí se závadou, stane se něco, vy se budete ohánět, že to na STK prošlo a mají pr...r.
to beru, ale kdyz mi automechanik řekl, že ty čepy jsou ještě v pohodě.. tak to si to napochoduju na STK a šoupnu mu tisícovku do ruky a třeba mi tu technickou dá.. jinak uz nevim.. :D
"u rejdového čepu radiální vůle větší než provozní"
známosti vyčerpány, protože na tuhle STK nikdo nechce jezdit, asi ví proč..
No je to japončík - Daihatsu Gradn Move G303, je to fakt dobrý auto, ale kvůli těm dílům si chcem pořídit příští rok jiné auto, ale bohuzel do té doby budem potřebovat tohle.. ale fakt nevim co nás čeká a nemine..
Jižní čechy, Prachatice. díky, ale myslim si ze asi nepomůžete, chtěla jsem vedet co nas ceka jestli znovu neprojdem, doufám že nám neodstaví auto a nebudem muset volat odtahovku.. to by me fakt kleplo..
Není ten čep mezi těmito?
Ani jeden z nich nestojí přes 1000 Kč. Je fakt divné, že by ten čep nešel sehnat. Těch aut bude ve světě plno. Kdyžtak zkusit zahraniční servery.
zkusil jsem taktéž malinko pohledat a i napříč motorizacemi(se dáva jeden typ čepu-ů,řízení) jsem taky od 500,- do asi 1500,- za kus-to než cpát úplatek-sám se čep neuzdraví a bude se jen zoršovat,raději jej kupte a nechte vyměnit+udělat geometrii...
doplněno 14.05.14 20:09: Zkuste vrakace a ještě dohledat zda není shoda s Mitsubishi a koukal jsem ze ten čep jde i na Daihatsu Sirion a na něj zase x věci z Mits.Colt...známy pravé Siriona nedávno dával do kupy a použil x shodných dílu(aftermarket) z Mitsubishi...Děkuji za snahu, ale všechny odkazy co uvádíte, jsou čepy řízení a já potřebuju čep spodního ramene.. čepy řízení už mám, protože jsme si mysleli, že to je to co potřebujem.. obvolala jsem min. 10 eshopů a bohužel.. NIC to same brzdové bubny, a nakonec jsem mluvila s prodejcem originálních dílů Daihatsu, kterej mi potvrdil, že lze objednat vše co sháním, ale bohužel si zaplatím.. tzn. investovat 20 tisíc do auta, který má o něco větší hodnotu.. Všechny náhrady, jak mi bylo řečeno, se přes rok a půl již nevyrábí..
jo kdybych jela do Vlacháče, tak bych prošla.. :D
jinak zítra jedem na STK tak sem na to zvedavá.. třeba nebude pan technik tak zlej.. :D
Díky držte palce :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.