Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás chlapi , nevěděl by prosím někdo z jakého motoru resp. z čeho je tento ventil?
Našel jsem ho zatlouklý v trámě a sloužil jako držák pro žebř :D
Nákres jsem udělal na přiloženém obrázku , ale jinak délka ventilu je mezi 170 a 175 mm ( mám krátkou posuvku,tak to přesně nezměřím) , dřík ventilu má průměr 10 mm , "hlava" - " talíř " - kuželová plocha či jak to nazvat má průměr 48 mm , drážky pro péro nebo klínek nejsou po celém obvodu , ale jen na krajích ... jsou hluboké 2 mm ( každý ). Zespod ventilu " dosedacího talíře " jsou nápisy - šesticípá hvězdička a číslo 701... ( * 701) a pod tím BH 5C , uprostřed je drážka a pod drážkou důlčikem vyraženo 6 důlků ( 3 a další 3 pod ním ) , ale nevím jestli to je origo ty důlky nebo si tím něco praděda značil. Do trámu to tam zřejmě nabil praděda , dělal v JZD jestli to pomůže . Jinak ventil je už KO, je zohlý .
Kdyby někdo věděl z čeho to je ,byl bych mu vděčný ... docela dost mě to zajímá Předem díky za jakékoli info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.