Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Zháním čtyřkolku na léto do 25 tis..koukal jsem na čínskou JInling. Nemá někdo nějaký tip, případně neprodává? Jedná se mi pouze o občasné výlety k vodě a po okolí...nic víc...Budu moc rád za Vaše odpovědi..Děkuji..
Činu nekupuje .. jestli teda nechceš strávit víc hodin pod ní než na ní ... výlet je fajn ještě víc fajn je z něj i dojet na té čtyřkolce zpátky ... Kup raději starší - ojetou ale značkovou kolem 100 000 Kč .. ty sice řekneš že 22 a 100 tisíc je rozdíl jenže když koupíš tu za 25 tak bych se ani nedivil kdyby jsi do ní těch 100 potom nacpal.. Není všechno zlato co se třpití .. ze zkušenosti ty levnější nakonec výjdou dráž než ty nejdražší.
Náhodou jsem si všiml že se někdo ptá na koupi ČÍNSKÉ ČTYŘKOLKY ! Odpověď je dvojí : Kupuješ kompromis který tě bude stát víc než kdyby jsi vzal PENÍZE A KOUPIL NĚCO POŘÁDNÝHO ! Takový okleštěný důvod že chceš jezdit po okolí není důvod k rozhodnutí koupit ČÍNU ! I z okolí se musíš vrátit zpět domů ! Jenže za 25 titíků nekoupíš nic co by ti tu jistotu návratu dávalo ! Ani za 50 ! Ani za 150 ! A jen najivka jako jsem byl já koupí a věří ve světlý zítřky ! A 200 je dost peněz a ani ty nastačí na MAŠINU KTERÁ TI NESEŽERE MOZEK ! Je na to jediné pořekadlo : KDYŽ PTÁČKA LAPAJÍ PĚKNĚ MU SPÍVAJÍ ... Tak že jestli nemáš skvěle vybavenou dílnu a ty sám nejsi mechanik? Kup si za ty drobný něco jinýho a nebo šetři a až budeš mít tři kyla tak pak jdi do čtyřkolky ! Nééé ! Kup si co ti poradí ti co ti budou prodávat a potom třeba vzpomeneš co jsi tady četl? Hlavně FÉROVÝCH PRODEJCŮ JE MÁLO ! Ti co prodávají nejsou vždy ochotní řešit vzniklé problémy se strojem a věř nebude jich málo ! Chce to přímého dovozce ! NÉ ŠMUDLU S GARÁŽÍ ! A na závěr : NEKUPUJ JETOU ! ČÍNU JEN NOVOU ! Tak ať ti to jezdí ! S pozdravem ! P.
Je fajn že něco takovýho funguje ! Jsem ze starší generace a věřit v nové a neznámé je nám asi souzeno? Ale člověk si říká ... JE TO NOVÝ ! IKDYŽ ČÍNSKÝ? ZÁRUKA ! A tak koupí ! Jenže ! Jak už se někdo dole vyjádřil tak napůl ! Servis v záruce když nemáš co nejblíže a SOLIDNÍ A CHÁPAVÝ PRODEJCE střel se rovnou do hlavy protože těch výmluv proč neuznat záruku je milion ! A KOUZELNÉ ZAŘÍKÁVADLO JE : PANE VY JSTE NEČETL MANUÁL? TO MUSÍTE ! SKONTROLOVAT VŠE PŘED JÍZDOU ! JOOO VY JSTE TO UŽ ALE POVOLIL ! TAK TO NÉÉÉÉ TO SI MUSÍTE ZAPLATIT ! BUM ! A jseš odvařený ! Ano i AMÍK se posere ale né druhý den co si vezmeš volno na výlet s kterýho tě přitáhnou kámoši ! Dám příklad : Tam kde by mělo být třeba jen mosazný futýrko tak je díra která v hliníku co hliník ano nevidělo a po pár výjezdech to chytne takové VŮLE ŽE SE STIM NIKDO NEDOMLUVÍ PROTOŽE VYSTŘEDIT TY OSY to není jen tak ! A podotýkám po pár výjezdech protože s ní nejezdíš každý den ! No a znovu jsme u toho ! Aby byla cena tak holt něco tam prostě nebude a protože je vše perfektně ošetřený PRÁVNICKÝMA KLIČKAMA TAK IKDYBY TI DALI DESET LET ZÁRUKU TAK PO PŮL ROCE SE S TEBOU NEBUDOU ANI BAVIT ! Špatně ! Všechno ! Ono to vypadá jako bych nepřál kapitalismu ale já tvrdím že 200-tis. je hodně peněz aby ti po týdnu respektyve po 8hod upadlo kolo? A že se ta ludra nedá uchladit ! No jo pane to je kolka to musíte dát ještě chladič oleje a přidavný vodní chladič a potom zjistíš že jsi ZEŠEDIVĚL KAŽDÝ SI S TEBE DĚLÁ SRANDU CO TO MÁŠ ZA KUR...? Jé ja bych mohl napsat knihu ! A ten dodatek že musíš vše skontrolovat před jízdou ti povím že je třeba vyměnit tak 80% matiček a šroubů protože ty ČÍNSKÝ JSOU Z BLATA ! No a pak ti upadne kolo ! Já třba jednou povolil kolo a už jsem ho NEMĚL KAM PŘIŠRUBOVAT ! Ze šteftů zmizel závit ! Takže všechny nový včetně matiček a zas jsi o dvojku lehčí ! Ale teď jsem do ní nasypal tolik vylepšení že i originál POLARIS by koukal ! Chapi všechny vás zdravím ! P.
no jo,kup jen japonce,nebo amíka,všechno ostatní je poruchové a kazí se,ale ty "značkové se nikdy nepokazí a budou jezdit nadosmrti bez závady ) Nenechte se vysmát,všechny se kazí i když je teda pravdou,že ty číny jsou na tom hůř.Co se týče ceny,25 není moc a moc velká muzika za to asi nebude,ale pokud tomu trochu rozumíš a máš možnost to někde rozhodit,tak bych se toho nebál,pokud ne a každou opravu budeš řešit přes servis,tak už je to na zváženou,jestli na to budeš mít peníze a nervy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.