Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou čtyřkolku koupit?

Od: pajus123 odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu. Zháním čtyřkolku na léto do 25 tis..koukal jsem na čínskou JInling. Nemá někdo nějaký tip, případně neprodává? Jedná se mi pouze o občasné výlety k vodě a po okolí...nic víc...Budu moc rád za Vaše odpovědi..Děkuji..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

2x

Činu nekupuje .. jestli teda nechceš strávit víc hodin pod ní než na ní ... výlet je fajn ještě víc fajn je z něj i dojet na té čtyřkolce zpátky ... Kup raději starší - ojetou ale značkovou kolem 100 000 Kč .. ty sice řekneš že 22 a 100 tisíc je rozdíl jenže když koupíš tu za 25 tak bych se ani nedivil kdyby jsi do ní těch 100 potom nacpal.. Není všechno zlato co se třpití ;) .. ze zkušenosti ty levnější nakonec výjdou dráž než ty nejdražší.

patasek*
hodnocení

0x

Náhodou jsem si všiml že se někdo ptá na koupi ČÍNSKÉ ČTYŘKOLKY ! Odpověď je dvojí : Kupuješ kompromis který tě bude stát víc než kdyby jsi vzal PENÍZE A KOUPIL NĚCO POŘÁDNÝHO ! Takový okleštěný důvod že chceš jezdit po okolí není důvod k rozhodnutí koupit ČÍNU ! I z okolí se musíš vrátit zpět domů ! Jenže za 25 titíků nekoupíš nic co by ti tu jistotu návratu dávalo ! Ani za 50 ! Ani za 150 ! A jen najivka jako jsem byl já koupí a věří ve světlý zítřky ! A 200 je dost peněz a ani ty nastačí na MAŠINU KTERÁ TI NESEŽERE MOZEK ! Je na to jediné pořekadlo : KDYŽ PTÁČKA LAPAJÍ PĚKNĚ MU SPÍVAJÍ ... Tak že jestli nemáš skvěle vybavenou dílnu a ty sám nejsi mechanik? Kup si za ty drobný něco jinýho a nebo šetři a až budeš mít tři kyla tak pak jdi do čtyřkolky ! Nééé ! Kup si co ti poradí ti co ti budou prodávat a potom třeba vzpomeneš co jsi tady četl? Hlavně FÉROVÝCH PRODEJCŮ JE MÁLO ! Ti co prodávají nejsou vždy ochotní řešit vzniklé problémy se strojem a věř nebude jich málo ! Chce to přímého dovozce ! NÉ ŠMUDLU S GARÁŽÍ ! A na závěr : NEKUPUJ JETOU ! ČÍNU JEN NOVOU ! Tak ať ti to jezdí ! S pozdravem ! P.

pajus123
hodnocení

Diky moc. Celkem si me presvedcil o tom, zda vubec neco kupovat :-D :)

patasek*

Je fajn že něco takovýho funguje ! Jsem ze starší generace a věřit v nové a neznámé je nám asi souzeno? Ale člověk si říká ... JE TO NOVÝ ! IKDYŽ ČÍNSKÝ? ZÁRUKA ! A tak koupí ! Jenže ! Jak už se někdo dole vyjádřil tak napůl ! Servis v záruce když nemáš co nejblíže a SOLIDNÍ A CHÁPAVÝ PRODEJCE střel se rovnou do hlavy protože těch výmluv proč neuznat záruku je milion ! A KOUZELNÉ ZAŘÍKÁVADLO JE : PANE VY JSTE NEČETL MANUÁL? TO MUSÍTE ! SKONTROLOVAT VŠE PŘED JÍZDOU ! JOOO VY JSTE TO UŽ ALE POVOLIL ! TAK TO NÉÉÉÉ TO SI MUSÍTE ZAPLATIT ! BUM ! A jseš odvařený ! Ano i AMÍK se posere ale né druhý den co si vezmeš volno na výlet s kterýho tě přitáhnou kámoši ! Dám příklad : Tam kde by mělo být třeba jen mosazný futýrko tak je díra která v hliníku co hliník ano nevidělo a po pár výjezdech to chytne takové VŮLE ŽE SE STIM NIKDO NEDOMLUVÍ PROTOŽE VYSTŘEDIT TY OSY to není jen tak ! A podotýkám po pár výjezdech protože s ní nejezdíš každý den ! No a znovu jsme u toho ! Aby byla cena tak holt něco tam prostě nebude a protože je vše perfektně ošetřený PRÁVNICKÝMA KLIČKAMA TAK IKDYBY TI DALI DESET LET ZÁRUKU TAK PO PŮL ROCE SE S TEBOU NEBUDOU ANI BAVIT ! Špatně ! Všechno ! Ono to vypadá jako bych nepřál kapitalismu ale já tvrdím že 200-tis. je hodně peněz aby ti po týdnu respektyve po 8hod upadlo kolo? A že se ta ludra nedá uchladit ! No jo pane to je kolka to musíte dát ještě chladič oleje a přidavný vodní chladič a potom zjistíš že jsi ZEŠEDIVĚL KAŽDÝ SI S TEBE DĚLÁ SRANDU CO TO MÁŠ ZA KUR...? Jé ja bych mohl napsat knihu ! A ten dodatek že musíš vše skontrolovat před jízdou ti povím že je třeba vyměnit tak 80% matiček a šroubů protože ty ČÍNSKÝ JSOU Z BLATA ! No a pak ti upadne kolo ! Já třba jednou povolil kolo a už jsem ho NEMĚL KAM PŘIŠRUBOVAT ! Ze šteftů zmizel závit ! Takže všechny nový včetně matiček a zas jsi o dvojku lehčí ! Ale teď jsem do ní nasypal tolik vylepšení že i originál POLARIS by koukal ! Chapi všechny vás zdravím ! P.

motyl*
hodnocení

0x

no jo,kup jen japonce,nebo amíka,všechno ostatní je poruchové a kazí se,ale ty "značkové se nikdy nepokazí a budou jezdit nadosmrti bez závady :)) Nenechte se vysmát,všechny se kazí i když je teda pravdou,že ty číny jsou na tom hůř.Co se týče ceny,25 není moc a moc velká muzika za to asi nebude,ale pokud tomu trochu rozumíš a máš možnost to někde rozhodit,tak bych se toho nebál,pokud ne a každou opravu budeš řešit přes servis,tak už je to na zváženou,jestli na to budeš mít peníze a nervy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]