Nejste přihlášen/a.
Tak tohle vypadá bezvadně jen za 33 tisíc? Co to je?
Fakt? Bych čekal, že AAA auto by mohlo být trochu solidnějšíá. Začínám se poohlážet po autech jenže nevím kde hledat.
Renault a ještě z Áček. Řekl bych, že je to dokonalá poukázka na problémy...
Krom toho - čekat od Áček solidnost - no nevím, ale věřím, že spíš bych se dočkal telete od jalové krávy...
Bych čekal, že AAA auto by mohlo být trochu solidnější
Obavam se, ze lide, kteri autum rozumi a jsou seznameni se situaci na trhu ojetych aut v CR a povesti AAA, by si v AAA nekoupili ani originalne zabalene stěrače.
1) 33.000,- je cena na úvěr, takže bude za hotové stát víc, počítejte +/- 50.000,- (někde to tam nejspíš bude, ale jsem líný to hledat) 2) nečekejte, že AAA, ale koukejte se večer na zprávy a něco si o nich přečtětě, z aut prodávaných v autobazarech jsou ty z AAA vyhlášené jako ty nejhorší. Samozřejmě, že se může stát, že tam někdo chytí slušný kus. Ideální je, kupovat auto přímo od majitele, jelikož za něj nebude chtít tolik, co autobazar. Já také kupoval auto a nakonec jsem si ho koupil od kolegy, jinak bych asi vybral nějaký vrak.
Kamarád má ten samý typ Laguny, akorát motor 2.2dci a pořád do toho sype prachy... Má to asi 180tis. a nedávno mu odešel EGR ventil, každou chvíli mění čepy (a to se vyhýbá dírám) a nějaké součástky. Startuje se nějakou kartou nebo co, která mu blbne, takže si chudák akorát večer po práci zabouchnul tu kartu v autě a měl o problém postaráno. Nešel bych do tohohle auta a už vůbec ne za ty peníze.. To bude šlupka jako prase, vždyť jenom kola s gumama na tohle auto stojí dvacet... Raději se nějakou dobu poohlížejte po recenzích a pak až vybírejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.