Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémová oprava auta, přístup servisu

Od: ak odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, do autorizovaného autoservisu KŠV s.r.o. Chomutov jsem 14.04.2014 dala do opravy Opel Vectra. Vozidlo při delším odstavení nestartovalo. Do dnešního dne (13.5.) vozidlo není opraveno a pokud bych neustále neurgovala, zřejmě by se ani nezačalo. Včera jsem opět urgovala další informace a technik mi oznámil, že při diagnostice vozidlo nyní vykazuje "nesmyslné" údaje, které se při předchozí diagnostice neobjevovaly. Navíc vozidlo už prý vůbec nejede. Toto bylo konstatováno až po 29 dnech a po mnoha urgencích! Vozidlo bylo při předání do servisu po technické stránce bez problémů. Pouze zde byla závada na startování, kterou jsem chtěla odstranit. Vedoucí servisu se mnou odmítá jednat a velice neurvale mě nařknul ze spekulativního jednání, když nyní požaduji uvedení vozidla alespoň do původního stavu, kdy bylo pojízdné. Poradí někdo, jak se bránit proti autoservisu? Případně má někdo zkušenosti s tímto problémem? Je to Opel Vectra turbo diesel, byl vyměněn palivový filtr, přepadové hadice, byl namontován zpětný ventil a auto při delším odstavení stále nechce startovat.Děkuji předem za všechny rady ak.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vidim to že odešlo čerpadlo u dieslovejch starších oplů docela běžná věc opravy většinou převíší cenu auta

skočil bych někde na opl klub a nechal si ve vašem okolí doporučit nákej spolehlivější servis

club-opel.com/...

ak

Děkuji za radu, zkusím to přes stránky opel club. Je možné, že je problém s čerpadlem, když auto startuje, resp. startovalo, byť třeba s obtížemi? Slyšela jsem, že když čerpadlo odejde, tak prý už nejde nastartovat vůbec. V okolí Mostu, Chomutova bohužel žádný solidní servis neznám, vsadila jsem na autorizovaný Opel Servis KŠV Chomutov-Otvice, ale jsem velmi zklamaná. Neustálé urgence, dohady a na závěr velmi neurvalé jednání ze strany pana ředitele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]