Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uni-Kluc na olejove filtre

Od: jinx® odpovědí: 9 změna:

Zdravim hlavy fundovane.Jedna sa o pouzitie v domacnosti max.5 krat za sezonu.Vo svojom okoli u nas nikto nic taketo nema a po poslednej vymene oleja (to bol fakt porod- som ho znicil klbovym hasakom---prva vymena oleja 2 majitel) si chcem zaobstarat kluc na olejove filtre.Ak pouzivate sem s tym...vyhody /nevyhody.ktory ano/nie.cena...mam predstavu do 60 euro. A aby som nezabudol ..najviac pre fabiu 1,4MPi a yaris 1,0 (2007)

eventuelne auta z okolia a rodiny..

.octaviu 1--1,9 tdi,octaviu 1-- 1,6/74kw,marea 1,9 nafta,opel astra G r.v.1998 nafta.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
Nespletl ses náhodou? 60eur? Snad korun, né?!
hodnocení

V e-shopoch to zacina na 5 eurach takze 60 korun urcite e e.

stirecek*

Nevím jak u vás, ale u nás to stojí kolem šedesáti kč. Jeden mám v garáži. A řetězový se dá použít i na sundávání kazety z kola :)

doplněno 13.05.14 12:47:

omnipuls.cz/...

pneumatiky-obchod.cz/...

hodnocení

2x

Jednou jsem si v domění ,že to půjde lépe jeden koupil-nepovolil jsem s ním ani jeden ftr!Vždy použiji "univerzální"-klínový řemen nebo starý rozvodový,pkd to nejde řemenem, tak univerzálním klíčem je velký šroubovák a ftr prorazit,pak se povolí a už jde rukou! Navíc u starého je šedno zda se poškodí či ne!Jediný co by z univerzállních mohl fungovat je asi ten řetězový,ale záleží na materiálu.

doplněno 13.05.14 12:51:

Vždy jsem před použitím řemene utřel hadrem,okolu ftru smyčku tak aby se ve směru povolení ftru ta smyčkal dotahovala,ale musí být místo!

hodnocení

Ten srobovak to znie dobre to ma nenapadlo...ale v podstate pravda aj ked potom hrozi ze vsetko bude zasr. od oleja.Mam vsak dotaz: neklze sa ten remen? predsa len povrch filtra je urcite spinavy mastny alebo predtym umyt? riedidlom? technickym benzinom?

hodnocení

0x
Na takové použití bohatě stačí
autokelly.cz/...
doplněno 13.05.14 12:32: Ale jinak to dělám tak že probodnu sroubovakem a povolim
olaf71*

s tím šroubovákem,to je čistá práce.

hodnocení

0x

používám tenhle, nic složitého, říkají mu: klic na olejovy filtr uni retezovy

cenovka cca 100,-

Uni-Kluc na olejove filtre

hodnocení

0x

většinu filtrů spolehlivě povolíš i velkejma siko kleštěma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]