Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Koupil jsem papíry na motorku, původní majitel provedl odhlášku a zároveň přihlášku na moje iniciály. Tudíž motorku nemám, nemohu ji tedy přihlásit, ale zároveň i odhlásit. Vůbec mě nenapadlo, že nastanou takovéto komplikace, načisto začarovaný kruh. Měl bych vlastně teď platit povinné ručení, poraďte jak z toho ven. Předem děkuji
Mělo vás to napadnout, k čemu chcete registrovat papíry, jak na nich jezdit? Sežeňte si takovou motorku a ...VIN. Prostudujte si z.č. 56/2001 o vyřazování z registru (a změny v registru).
doplněno 11.05.14 19:24:Tak zjistit, zda lze díly mezi sebou měnit - přestavba.
Jedná se o morotku Simson elektronic, která je dovezena z Německa (německé doklady mám) a papíry jsou na Simsona enduro, samozřejmně je vše legálně pořízené. Zakoupil jsem v dobře víře, že to půjde bezproblému zlegalizovat a že budu mít přibližovadlo na cesty na ryby a ono ouvej
ani s č.rámu není problém-při troše šikovnosti a zapůjčení si zhruba velikostně stejné sady raznic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.