Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nissan nebo něco jiného?

Od: argemis odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat,jaké je Nissan Almera druhé třídy (okolo roku 2002) auto?Přemýšlím o jeho koupi.Uvažuji mezi Fábií,Fordem Focusem a právě tímto Nissanem.Jde mi hlavně o bezpečnost,jízdní vlastnosti a malou spotřebu.Nissan je asijské auto a proto mám strach,že u něj budou dost drahé opravy a servis.Mohly byste mi prosím poradit jaké auto by bylo z těchto nejlepší zvolit a jaký je ten Nissan?Předem děkuji
Hanak J.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Nissan je kvalita.Jesli si myslíte že na škodovku nebo ameriku jsou díly výrazně levnější je to jediný důvod tak klidně běžte do japonce.Záleží na tom do koho ho koupíte a v jakém stavu.Osobně si myslím,že to chce něco mladšího.

hodnocení

2x

Nebojte se Nissana, jezdím s ním už víc jak deset let a nedám na něj dopustit. Protože nemá nijakých poruch, je jeho provoz a údržba celkem laciná.

honza123*
hodnocení

0x

rozhodoval bych se mezi Focusem a Almerou. Fábii bych nebral.

Koukněte na Autorecenzi tady na Nisan Almera: autorecenze.centrum.cz/...

A tady na Ford Focus: autorecenze.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]