Dobrý den, nelze mi otevřít vičko nádrže u mé Octavie I, pojistky jsou ok, spínač spíná a strojek mechanismu je čerstve nový ale při stisku se neotevře. Mám podezření na relé ale nevím kde je. Prosím rychlou odpověď, děkuji.
je třeba měřit v konektoru toho motorku víka nádrže musíš proti kostře naměřit plus 12V
spínač spíná do motorku kostru takže změřit spínač zda je funkční a pak měřit zda de do konektoru spínaná kostra pokud ne musíš hledat kde je přerušenej drát já to onehdá řešil a byl línej hledat kde to je zlomený tak sem si rovnou natáhl novej drát od spínače až k motorku
bukowsky
kde by se mohl zlomit? Teda, jinak, proti kostře jsem naměřil, kabel je zabalenej a vede pod prahem u pravejch dveří, tam se těžko zlomí, bohužel nevim kam AŽ vede, protože je tam svazek. Po odkrytí spodku plastu u spolujezdce na mě vykoukne kabelů, jako od Temelínu a vše vypadá jak má... Mám špatnej pocit, že kvůli jednomu kabelu budí muset vyházet celej vnitřek, jen abych se ke kabelu dohrabal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.