Nejste přihlášen/a.
Poradte,koupil jsem sportovní volant,pán mi řekl že to bude pasovat na škoda felicia 1.3 rok 97 a nepasuje nába.Ve volantu je menší tisícihran.Není náhodou v posledním modelu menší tisícihran?
Hmm tak to asi nepůjde.Koupil jsem to přes bazar.A nemůže být menší na novém modelu felicia 98-2001 jiní průměr toho tisícihranu?
Felicie do roku 96 mají tisicihran jako Š120, Favorit,Felicie.
Od roku 96 je na tom malém tisicihranu nasazena redukce na mikro tisicihran, který je větší a pasují na něj volanty s VW koncernu i třeba z Octavie 1. Od tohu roku jsou také hřídele volantu kratší, protože volanty jsou hluboké k vůli airbagům.
Redukce se sundává stahovákem, nebo prostříkni VDčkem a se zamčeným volantem s citem cukej a tlač vždy do stran dorazu a ten tisicihran a jeho vůli rozchodíš a pak jde sundat rukou jako malina.
Pak ti nába bude pasovat...
doplněno 11.05.14 21:57:Tahle redukce musí jít pryč a mají ji Feldy od roku 96 a vejš :
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.