Nejste přihlášen/a.
Dneska mi končí platnost STK. Známý mi tvrdí, že tam nemusím jít zrovna dneska, ale třeba v pondělí, úterý...Má pravdu?
Kontrola na silnici překročení o jeden či dva dny nijak nezjistí. Zákon sankci za překročení lhůty pro STK nestanoví.Jedinou věcí je,že auto nesmí zítra na silnici samostatnou jízdou,protože náhoda je blbec. A protože tenhle rozdíl v datech bude v techničáku pořád zřejmý,bude nutné někdy někomu vysvětlovat,že v pondělí auto na STK odvezla odtahovka. Je to zbytečné a já bych tam dnes šel.
Jj.pro PČR není problém prolustrovat na silnici jak řidiče tak i auto.Pkd u toho není DN,tak se toleruje přejíždění v rámci měsíce! (tzn-STK do 5.5- tolerují do 30.5).Jinak na stanici TK je jim jedno zda-li se přejíždí termín TK a jak dlouho!
PS zatím VŽDY při silniční kontrole šel dozadu a překontroloval nejen ORV s RZ,ale vždy se shýbl aby koukl na známku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.