Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrál - závada?

Od: jarinek112 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Vlastním Škodu Fabii I, r.v. 2001 ve výbavě Elegance - tedy také centrál i na dálkové ovládání.

Dnes, z ničeho nic, když jsem chtěl při jízdě městem provést uzamknutí vozidla tlačítkem na řidičově výplni dveří pro zamčení, zamkly všechny ostatní dveře, krom řidičových. Respektive - i řidičovy dveře se nejprve zamkly spolu s ostatními, poté ale zámadka - čudlík na výplni vyletěla nahoru a dveře zůstaly odemčeny ( zbylé zamčeny ). I po opětovných pokusech výsledek stejný.

Přitom, když zamknu vůz centrálním zamykáním nebo klasicky klíčkem ve dveřích, zamknou se všechny dveře naráz, tedy i řidičovy bezproblému...

Nevíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinjuricek
hodnocení

0x

Nevím, jak na Fabii, ale na Octavii je to to samé. Asik nějaká pojistka, kdyby se omylem to tlačítko zmáčklo a hned se zavřely dveře. Já to řeším tak, že ten čudlík zamáčknu a mám klid.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Víme.Chyba by měla být v uvolněném motorku centrálního zamykání.Chce to sundat tapecírunk na dveřích řidiče a zkontrolovat pevnost usazení motorku,eventuelně táhla vedoucího k zámku.Stává se,že po uvolnění motorku,nebo táhla,se motorek pohne a znovu se otevře.Měl jsem podobný problém u kufru BMW a utažením motorku se problém vyřešil.

hodnocení

0x

prohlídni kablíky ve dveřích jestli neni nákej přelomenej,dále koukni jestli nemáš oxidaci a hnilobu v řj oken dveří řidiče

můj osobní typ je mikrospínač zámku dveří řidiče nebo studený spoje na plošném spoji uvnitř zámku

skoda-club.net/... u oktávky je to stejný jak u fábie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]