Nejste přihlášen/a.
Mám dovezeny karavan z Anglii jenomže mám problém s přihlášením protože v Ang. němaji techničak ani viražene Vin číslo a naši úřednici to neumy pochopit.Poradite my prosím.Dik všem
V každé civilizované zemi má silniční vozidlo nějaký registrační doklad, a neviděl jsem, že by v Anglii jezdila vozidla bez registračních značek, a to jak jak motorová, tak přípojná vozidla. Bez registračního dokladu nebo nějakého technického osvědčení máte prostě smůlu. Podmínkou registrace dovezeného vozidla je předložení originálních registračních. Takže máte smůlu.Snad to pochopíte. na načšich komunkacích smé být provozováno jen vozidlo, které bylo nebo je schváleno a plní podminky zákona č.56/2001Sb. a příslušných vyhlášek, tyto skutečnosti doložíte právě registračním dokladem. U vozidel, nepodléhajících v zahraničí registraci , jako různé mopedy atd...je nutné předložit technické osvědčení.
Ten karavan je nepojazdni { staticky karavan} pouziva sa len bydlenie, prevaza sa len s nadladnym autem z miesta na miesto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.