Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně mé Fábie první generace.
Zjistil jsem že mi zatéká k řidiči. Hledal jsem kudy by to mohlo být a našel jsem, že je docela dost roztrhlé to velké vnitřní těsnění kolem celého rámu dveří. A již je docela spláclé a tudíž asi tamtudy tam teče (i když dveře jsem mokré nikdy neměl).
Chci to těsnění vyměnit pokud možná sám, ale nevím jak tam drží. Vypadá to, že je tam přilepeno. Chci se zeptat jestli někdo z vás to již měnil, popřípadě jestli nevíte jak tam skutečně drží a jak tam poté nandám nové. (Nechci to vytrhnout a pak zjistit, že bez odborného zásahu nic nezmůžu.)
Díky za každou radu.
Hezký svátek.
Děkuji za info, ale všechny tyto stránky jsem již prohlížel. Ty videonávody jsou opravdu hezké, ale tento problém já nemám.
Chci vyměnit těsnění kolem dveří toto: oidnes.cz/...
Jen se ptám jestli s tím někdo nemá zkušenost, vypadá to tam opravdu jak nalepené, což věc komplikuje.
jde o tzv.bauset a ten není lepený...pozor na zaplastování vnitřní strany tohoto těsnění ,před momntáží-namačkáním,odplastovat sloupky atd.a nebojte se použít opravdu sílu aby vám pak vyšlo napojení konců(ted nevím zda je u Fábie celoobvodové nebo má těsnění konce-pokud konce,může se zpočátku jevit jako příliš dlouhé,ale není)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.