Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový startér

Od: kuba5* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mám takový problém rozbyl se mi startér u minicross apollo 49 cc a nevím jaký koupit.Bojím se že koupím nějaký který tam nebude pasovat tak vás prosím o radu jestli nevíte jeký startér koupit .

Nový startér

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Zeptal bych se prodejce,pochybuji,že by ho někdo jiný měl. Je to nějaký číňan.

doplněno 07.05.14 17:41:

Tady nabízí nějaké díly

dily-minibike.cz/...

erikch*

i na tom "čínském" je tzv.OEM kod čili nezaměnitelný originální číslo toho daného dílu-podle něj vyhledat a případně zakoupit...nejdřív bych ale zkusil repas původního(mohly odejít uhlíky...)...

doktpr365*

Myslím,že uhlíky ne,všude píšou,že to nemá elektrický startér.

erikch*
...a u toho se proud na rotor přenáší čím...? ze by "bluetooth"...?
doplněno 08.05.14 12:36: Pardon četl jsem "má" el.startér...
lmgify

Kdyz ten starter neni elektricky, tak se na nej zadny proud prenaset nemusi :)

Jaky jiny starter ale motorky jeste mohou mit, to nevim. Natolik zase motorkam nerozumim. Napada me uz je startovani "nakopnutim" naslapnou pakou, jako se to delalo u starych motorek nebo mopedu. :)

lmgify

Vypada to, ze to ma startovaci snuru jako levna sekacka na travu.

Stranka sice rika, ze je to pro model Toxic, ale asi to je stejne i pro Apollo, protoze na to vede odkaz ze stranek s nahradn/... Apolla.

lmgify

@mikihans me o par sekund predbehl ... :(

lmgify

Tak ty Apolla se delaji i s elektrickym starterem, ale stoji o 50% vice (4000 → 6000Kc)

lmgify

Pokud tazatel chce jinou barvu nez hlinikovou, tak se prodavaji i ruznobarevne nastrikane startery.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]