Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prihlasit vozidlo

Od: krokodyl* odpovědí: 4 změna:

Dobry den koupil jsem vozidlo, platil jsem hotove od pani jsem dostal kupni smlouvu plnou moc maly velky technicky prukaz auto se neodhlasovalo,po case jsem chtel vozidlo prihlasit kontaktoval jsem pani ohledne prihlaseni a bylo mi recene ze pani nahle zemrela prosim o radu jak auto prihlasit na sebe mockrat dekuji za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Píšete, že jste dostal plnou moc, tak nebyl problém na sebe zaregistrovat. Problém je v tom, že je v registru ona a auto zřejmě bude předmětem dědictví, Takže jednat s dědici, předložit KS.

au1
hodnocení

0x

ta plná moc je k jakým úkonům? stačí na dopravním inspektorátu v bydliště paní odhlásit vozidlo na sebe na základě plné moci (pokud je sepsána tak, aby se to dalo udělat), a pak to přihlásíte na sebe na DI v místě svého bydliště

krokodyl*
hodnocení

mockrat dekuji vemu si doklady a zajdu v pondeli na inspektorat

hodnocení

0x

Krokodýle, obávám se, že budete mít obrovský problém. Pokud je paní mrtvá více jak týden, registr již zaznamenal, že je mrtvá. Tudíž Vám vozidlo neohlásí na Vás. Měl jste to udělat hned.

Abyste se dostal do techničáku, budete muset požádat pozustalé, aby vozidlo zahrnuli do dědictví s nulovou hodnotou, pak soud rozhodne o oprávněném dědici, který pak přepíše vozidlo na registru na Vás.

Že se Vám to zdá divné? Mne taky, ale co jsem absolvoval podobné jednání, ani protekce mi nepomohla.

Jsem zvědav, co Vám v pondělí řeknou na evidenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]