Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WAZE nepočítá body

Od: ytal odpovědí: 19 změna:

Po sto bodech mi nepřičítá více, jsem nemluvně. Jedu online, mám gps. A nic, ani bonbonek za 100 b. se mi nepřičetl, ač jsem chvíli byl žlutej.

Odhlásil jsem se a znovu přihlásil. Odinstaloval a znovu nainstaloval do mobilu a pořád nic.

Jo, asi za to může připojení k FB, který jsem omylem povolil a nejde to asi zrušit. Jedině si nové uživatelské jméno založit?

Taky mi to píše divné pořadí, jistě nejsem 35.tisící - když jiní mají více bodů a jsou třeba 164 tisící :(

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ginbook
hodnocení

0x

Ahoj

Mění se infrastruktura.

Všechny body i jízdy se zaznamenávají a po vyřešení problémů se přičtou.

ytal
hodnocení

Děkuji, ginbook!

Je mi ctí, že píše samotný waze "guru" - už jsem si to nějak dostudoval na foru. Odhadem by to mohlo byt jeste v kvetnu? Ja jsem se vyřádil :) Odinstaloval, nainstaloval, použil jinej telefon, tvořil nového uživatele... fakt jsem z toho nemohl.

Jsem nemluvně! :)

Ale na waze foru kdosi i psal, že mu body ubývají :) Tak to by bylo ještě horší...

daniel111111111
hodnocení

0x
Mne teraz na xperii z1 nepočíta vôbec body otvorím to A vypíše že hups niečo nie je V poriadku A pritom mám zapate aj gps aj wifi tak neviem poradte mi...

cobra
hodnocení

0x
Ahojte chcel by som sa spýtať či sa dá nejako pridať priateľ na waze keď mám aj ja aj kamoš waze že by sme sa navzájom videli alebo také alebo či ho môžem nejako vyhľadať keď viem jeho waze meno A tak si ho pridať... Za odpoveď vopred ďakujem
Prajem pekný deň...
ginbook

A když jste kamarádi, není nic jednodušší než že si vyměnit tel. čísla, uložit se vzájemně do kontaktů a Waze si už z kontaktů pozná přítele. Jen se potvrdíte v klientovi.

cobra
hodnocení

0x
Máme aj on aj ja jeho číslo uložené V mobile dám súhlas aby waze mohlo vyhľadať Z kontaktov A nič vypíše že žiaden priateľ A pritom viem O 3 čo aktívne používajú waze.
Dik za odpoveď.
ginbook

Důležitá otázka, na čem provozujete Waze? "Wokna" totiž neumí tuto fičuru.

cobra
hodnocení

0x
Xperia z1 compact A známi má tiež z1.
ginbook

hmm, je to dovné. Přiznám se, ja na ty social, fičury moc nejsem.

Jen si ověříme postup:

- otevřít aplikaci.

- vlevo dole ťap na nabídku

- "Mé Waze"

- "Mí přátelé"

- vpravo nahoře je postavička s +

- "Nalézt přítele mezi kontakty"

- hledat přítele (je tam u daného jména i autíčko)

- označit , odeslat. druhá strana potvrdit, dál nevím. ;)

GinBook

cobra
hodnocení

0x
Hej hej po to pridať priateľa Z kontaktov mi ide A ptm že vraj nemám nikoho kto používa waze.
ginbook

Takže ti to jede?

GinBook

cobra
hodnocení

0x
Nie nefunguje ani mne ani jemu.

cobra
hodnocení

0x
Toto mi len vypíše
WAZE nepočítá body
ginbook

už vařím z vody.

- registrace proběhla přes tel. číslo?

- formát uloženého čísla je +421(420) xxx xxx xxx?

Možná zbytečné otázky, ale už nevím. Chytl jsem na věci doma používané a 2x android a 1x iOS mi funguje bezprolémů.

sony*
hodnocení

0x
Ahoj chcel by som sa opýtať či sa vo waze nedá pozrieť koľko km som doteraz najazdil lebo kým som bol nováčik to som videl...

ginbook
waze.com/...
Toto staci?
sony*
Samozrejme niečo takéto som myslel ďakujem moc...
karbanatekk
Klikl jsem na vas odlaz,celkovy stav km mam nejakych 54,7km pritom sem najezdil se zaplou app. Za tyden minimalne 500km...Krom toho se mi nezapocitavaji zadne dalsi bonusy,mam stale 18 bodu...nevite co s tim?diky

wazer
hodnocení

0x
Zdravím chcem sa spýtať keď dám hlásenie na uzávierku cesty a dám tam aj fotku ako to vyzerá a dám aj že dlhodobá oprava prečo sa to nezobrazuje dlhšie ako pár hodín?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]