Nejste přihlášen/a.
1.Prosím o radu,zda je možné když je auto napsané na mě stále v polopřevodu a není dokončený převod (není zaplacená eko ),takto jej přepsat na osobu ZTP za 800 kč+evidečku 250 kč,kde by byla poté tato osoba vedena v registru vozidel jako vlastník a mě tam napsal jako provozovatele vozidla?A bylo by na mě stále pojištěné,bez toho aniž bych to prvně musel na sebe doregistrovat?Tedy platit Eko.
Rád bych,aby vozidlo sloužilo pro převoz osoby ZTP z rodinného kruhu,ale chce ,abych já byl provozovatel,protože mám ŘP
děkuji
Pkd bude v převedeno na ZTP tak se eko nebude platit,až by se převádělo na jiného než ZTP,Nevím zda-li je to stále aktuální,ale ZTP neplatil ani EvK ani 800kč přihlašovací poplatek!Jednuduše-v TP ZTP,PR vy jako řidič a ten kdo jezdí (provoozvatel),PR může na sebe uzavřít téměř kdokoliv!
doplněno 06.05.14 18:39:Opravdu nevím,zda ty poplatky (tj za EvK a 800) neplatí .To si ještě musíte zjistit přímo na úřadu Evidenční kontrolu absolvovat musí (nebo celou STK) a za přidělení RZ při změně kraje se snad taky neplatí (tuším by se platilo při ztrátě RZ)
doplněno 07.05.14 08:44:Poslední doplněk,manželka býv.kolegy,ZTP (cigánka) neplatila ani provedení EvK,ani 800,-kčpřihlašovací ani desítku za ekovýpalné ale je to už 5? roků!
to je tedy výborné,neplati ZTP evidečku,ani ji vozidlo nemusi absolvovat na STK?Aby skontrolovali Vin kod a pod?Děkuji
Akorát se vymění SPZ páč součastná je kraj Jihočesky,ale trvalé majitele ZTP je v kraji Vysočina,ty určitě bude muset zaplatit nové SPZ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.