Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechna rádce-ty přes auta obzvláště
Mám takový dotaz...mám benzínový auto (Volvo s40) a svítí mi na tachometru překročení servisního intervalu (po cca 2 min.zhasne)..je to starý auto,tak na pravidelný servis nejezdím..ale nyní se rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru,která jde na universální diagnostice u známého zhasnout (sporadická závada),ale po ujetí cca 80 km se rozsvítí znovu a už sama nezhasne.Je možné,že tuto kontrolku rozsvítí právě to překročení servisního intervalu? Auto jede normálně,žádný nouzový režim a pod.,spotřeba je v normálu..tak mne napadlo jestli tu kontrolku nerozsvítí právě ten nastavený servisní interval.(ten servisní interval u známého právě nejde smazat ) Je to o penězích,tak se mi na poměrně drahou značkovou diagnostiku moc nechce,ale ne druhou stranu zase nechci něco pokazit. Za každou radu budu moc a moc vděčný.
Ta zavada by mela mit nejake oznaceni -kod, kterou by ta univerzalni diag. mela umet precist. Tak copak to je zac?
No to jsem neviděl..jen mi řekl tu větu,že se jedná o sporadickou závadu a ..KLIK..a kontrolka zhasla.On to zas není takový známý abych tan mohl chodit jako domů..bylo to přes kamaráda a já v tu chvíli byl spokojený,že to zhaslo a po nastartování nesvítilo..no a pak za jízdy klídek,ale jen do příštího startu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.