Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti se servisy Volvo v Praze

Od: dawe* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, kdyz jsem jel, tak mi pan s octavii nacouval do levych dveri. Jsou promackle a poskrabane predni a zadni dvere. V pojistovne mi nabidnuli smluvni servis nebo, ze mi urci cenu dle "tabulek"a tu mi vyplati. Radeji bych si to nechal opravit od nich, abych mel jistotu, ze ty penize budou stacit. Mate zkusenosti s nejakym z techto servisu (pro ceskou pojistovnu)? Spatnou ci dobrou zkusenost..
A. Charouz,spol. s r. o.
K učilišti 303/27, Praha - Štěrboholy
A. Charouz,spol. s r. o.
Poděbradská 541/29, Praha - Vysočany
Jiří Švarc
Kališnická 304/2, Praha - Žižkov
AUTO PAPOUŠEK s.r.o.
Opletalova 983/45, Praha - Nové Město
Jaroslav Lačňák
Nad Vršovskou horou 88/4, Praha - Michle
Tomáš Kobza
Zelenohorská 498/33, Praha - Bohnice
AUTO ČAKO, spol. s r.o.
Ke stadionu 899/32, Praha - Čakovice
pripadne jakykoliv jiny v Praze (idealne Zizkov, Modrany, Kobylisy) co lze najit zde: online.ceskapojistovna.cz/...
Jeste bych se rad zeptal, jak se provadi tato oprava? Daji se nove dvere nebo to nejak srovnavaji? Zadni jsou promackle mirne.
diky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám celkem dobrou zkušenost se Srba servis Jíloviště. Mají vlastní dopravu do Modřan a na Budějovickou (ráno a odpoledne). Když to bylo na pojišťovnu, tak jsem o tom ani nevěděl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]