Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie - v zatáčkách musím více točit volant

Od: felicie13mpi odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěl jsem se zeptat co by mohlo být za problém s řízením. V případě, že chci zatáčet, tak musím volantem točit více než předtím, abych vůbec zatočil. Točit volantem jde lehce, bez žádných zádrhelů. Nemohlo se někde něco povolit, nebo vyskočit? Díky moc za rady...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Cítíš v řízení nějakou vůli?,mrtvý chod?.možná bych se mrknul na pneumatiky,jestli prostě jednoduše nejsou podhuštěný

felicie13mpi
hodnocení

Vůle tam nějaká asi bude, když točím tak musím volantem otočit víc, abych vůbec zatočil. Jinak na gumy jsem koukal, nafukujije pokaždé na 2,2.

fik

Pokud jsou gumy dobře nahuštěný tak nevím. a co plave to nebo táhne ke straně,třepe se volant nebo něco takového?. Nevím jak by se mohl prodloužit chod řízení,je to obyčejná hřebenová převodka a tyče,nic víc

felicie13mpi
hodnocení

Felicii mám 3 roky a tak 1x za rok jedu přes půl republiky a při vyšších rychlostech vibruje volant, teď jak jsem hledal nějaké diskuze ohledně tohoto problému s točením, tak jsem zjistil, že i to vibrování je závada. Nevím jestli to může spolu souviset.

fik

Vibrace volantu jsou závada,buď to dělají špatně vyvážené pneu nebo jako u mě vůle ve vnitřním kloubu poloosy. Spolu to ovšem dle mého skromného názoru nesouvisí

Když si tak vybavuji nápravu felicie tak tam není nic co by mohlo způsobit delší chod řízení,kdyby byly vyčvachtané čepy to by muselo šíleně plavat,pokud by převodka šla přes hřeben to by jsi taky poznal a dle mě by to nezatáčelo vůbec

Jediné co mě napadá tak pneumatiky,nemáš třeba už moc staré?,fakt jinak nevím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]