Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlidka auta Audi expertem

Od: jirikooo odpovědí: 6 změna:

Ahoj / zdravim,

Rad bych si v nasledujicich dnech koupil ojety vuz A3 1.9 tdi. S tim souvisi i muj dotaz, resp. prosba.

Byl by nekdo z pritomnych a z tech kdo bydli kolem Vyskova ci Brna ochoten mne pomoci pri prohlidce vozidla, ktery bych rad koupil? Mam vyhlidnuty jedne kousek ve vyskovskem bazaru a vzhledem k mym predchozim zkusenostem, kdy jsem auto (VW Golf) prohlizel a kupoval sam a nekolkrat se spalil, bych rad, kdyby nejaky expert jel se mnou. Chtel bych od nej aby rekl svuj nazor, vizualne prohlidnul a napichnul na wag. Onen zmineny bazar ma dilnu apod. takze by to nemel byt problem, ale ja bych si pral nezavisleho cloveka, ktery tomu rozumi vice nez ja. Samozrejme to nechci zadarmo...

Bylo by to tento ctvrtek, pripadne patek po 4 pm.

Samozrejme mohu oslovit mistni autoservisy, ale to chci udelat v druhem kroku, ale tam hodne zalezi na koho narazim...

Diky za jakykoli tip,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co to zkusit na audi, ci vw foru
jirikooo
hodnocení

diky, uz jsem tam psal, ale zatim zadna odpoved,

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný den, mohl bych Vám pomoci, napište zde na Vás email, případně mi napište soukromou zprávu...

jirikoooo
hodnocení

bohuzel moc tu nechodim a nevim jak se posila soukroma zprava, jinak muj mail je: 2palms@email.cz

diky

gocars*

V pořádku, odeslal jsem Vám email na výše zmíněnou adresu, kdyžtak mrkněte zda Vám došel, případně zda je správná emailová adresa...Děkuji

jirikooo
hodnocení

prosim poslete tu zpravu na mail jeste jednou, mel jsem deaktivovou schranku, ted bych to mel dostat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]