Nejste přihlášen/a.
Ahoj / zdravim,
Rad bych si v nasledujicich dnech koupil ojety vuz A3 1.9 tdi. S tim souvisi i muj dotaz, resp. prosba.
Byl by nekdo z pritomnych a z tech kdo bydli kolem Vyskova ci Brna ochoten mne pomoci pri prohlidce vozidla, ktery bych rad koupil? Mam vyhlidnuty jedne kousek ve vyskovskem bazaru a vzhledem k mym predchozim zkusenostem, kdy jsem auto (VW Golf) prohlizel a kupoval sam a nekolkrat se spalil, bych rad, kdyby nejaky expert jel se mnou. Chtel bych od nej aby rekl svuj nazor, vizualne prohlidnul a napichnul na wag. Onen zmineny bazar ma dilnu apod. takze by to nemel byt problem, ale ja bych si pral nezavisleho cloveka, ktery tomu rozumi vice nez ja. Samozrejme to nechci zadarmo...
Bylo by to tento ctvrtek, pripadne patek po 4 pm.
Samozrejme mohu oslovit mistni autoservisy, ale to chci udelat v druhem kroku, ale tam hodne zalezi na koho narazim...
Diky za jakykoli tip,
Pěkný den, mohl bych Vám pomoci, napište zde na Vás email, případně mi napište soukromou zprávu...
bohuzel moc tu nechodim a nevim jak se posila soukroma zprava, jinak muj mail je: 2palms@email.cz
diky
V pořádku, odeslal jsem Vám email na výše zmíněnou adresu, kdyžtak mrkněte zda Vám došel, případně zda je správná emailová adresa...Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.