Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím svařit 1mm tlustý plech?

Od: michal321 odpovědí: 5 změna:

Zdravim mam takový problém dnes se mi uklepal držák zadního světla u čz 175/477. A chtěl bych ho něják vzheldně spravit ale nevím čím by to šlo svařit jedná se o 1mm plech. Mám možnost bodovkou,Co2,elektrodou. Která možnost bude nejlepší? Bud se to bue svářet na tupo nebo se nad prasklinu dá ještě jedn plech který se provaří ale nevím čím děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak CO2 je snad jasná volba.

hodnocení

0x

pokud si šikovný a cočko nemáš de to i elektrodou

doplněno 05.05.14 16:23:

dodám že když si pod ten plech co budeš vařit šoupneš měděnou destičku či pásek tak to de ještě líp

fik

Můžeš poradit jak? já jsem plechy vždycky vařil COčkem,elektrodou se mi roztíkaly i 3mm pláty,nevím jak bych s tím vařil takhle tenký plech

běžně si dokážu svařit i schnilej vejfuk chce to cit málo proudu 2ka elektroda a nespěchat

já to teda nezkoušel ale dvojka mi přijde dost.. teda jestli myslíš to pomalu vyblikavat tak pochybuju že ten matroš se provaří ale zase netvrdím že to nebude držet :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak svářet

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]