Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pohlidat pri koupi Mondea 2.0 TDCI 2004+

Od: joudic* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, na co si dat pozor pri koupi commonrailu 2004-2006 okolo 180-200tkm, zejmena pri projizdce/prohlidce atd, jak se projevuji (jaky zvuk provazi) odchazejici vstriky apod, ridim uz skoro 20 let, ale ropaky jsem mel vzdycky jen pujcene... dik :)

doplněno 02.05.14 00:11:

96kW

Co pohlidat pri koupi Mondea 2.0 TDCI 2004+

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zakus*
hodnocení

2x

Prohlídka u Forda vyjde na 600,- . Určitě dobrá investice. Pokud má prodávající čisté svědomí nebude mít s prohlídkou problém.

erikch*
hodnocení

0x
Dneska už to není ani tak o zvucích apod.ale hlavně o diagnostice a fundované prohlídce...takže pokud trošku tapete vřele doporučuji bud si ke koupi vzít s sebou svého nějakého známého mechanika který auto důkladné prohlédne a pokud není možnost,domluvte si někde v okolí předkupní prohlídku v servisu nezávislém na prodejci a vyplatí se obětovat tech par set az tisíc než pak shánět třeba Čerpadlo apod.protože tohle je před smrti...

hodnocení

0x

ja mel vzdy benzin a bez problemu,vloni jsem koupil prvni diesel a uz nikdy to neudelam.je fakt,ze vubec netusim kolik ma najeto a to co mi rekli urcite neodpovida,takze zpatky benzin a lpg.

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný večer, doporučuji se tomuto vozu s touto motorizací raději vyhnout :) právě kolem 200 až 250t km toho začne odcházet až moc... poslal jsem Vám soukromou zprávu, kde máte více info...

joudic*
hodnocení

no nakonec jsem se stejne rozhodl pro japonce :) Nissan X-Trail 2.2 DCi 4WD, spotreba o 1-2L vyssi nez ford, ale to me je nakonec fuk :) Jedine, co neni japonske je turbo :)

doplněno 02.05.14 23:38:

jediny vetsi nedostatek, co jsem nasel je, ze klimatizace ma tendenci premyslet za ridice, snad jde uplne vypnout a v lete to preziju :) a tyto motory jsou supr :)

Co pohlidat pri koupi Mondea 2.0 TDCI 2004+ #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]