Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlačení motocyklu

Od: samson® odpovědí: 12 změna:

Můžu tlačit motocykl padesátku po chodníku i po silnici, když u doktora dostanu injekci a nesmím potom řídit nebo taky, když se zapomenu v hospodě a dám tři piva?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

nevidím v tom problém. je to jedno jestli tlačíš fichtla, kočárek, nebo do mámy

humbucker*

Ahoj. Olafe, s tou mámou je to přece jen o něčem jiném. Moc běžně se to nedělá na chodníku, nebo ve vozovce.

olaf71*

ale na silnici v poho :-D

hodnocení

nejlepší je to s hospodskou

hodnocení

dík za radu

suchy*
hodnocení

1x

Tak teď trochu relevantních informací,když plků je tu již dost:Zákon o provozu na pozemních komunikacích 361/2000 Sb.

§ 2

j) chodec je i osoba, která tlačí nebo táhne sáňky, dětský kočárek, vozík pro invalidy nebo ruční vozík o celkové šířce nepřevyšující 600 mm, pohybuje se na lyžích nebo kolečkových bruslích anebo pomocí ručního nebo motorového vozíku pro invalidy, vede jízdní kolo, motocykl o objemu válců do 50 cm3, psa a podobně,

jakublinhart1*
hodnocení

0x

a motorka snad po třech pivech nestartuje nebo co?

erikch*
...to jo,ale "při troše štěstí" tak na rok naposledy...
hodnocení

Díi za rady všem, motorka staruje i po více konzumaci, ale nechci dráždit hada mariáš mi tolik nevynáší. Tlačit z hospody to už je zábava, půjde nás víc a proberem vše důležité. Stejně se mi to pivo nezdá, dříve, když jsem vypil čtyři desítky tak jsem se motal a byl to parádní opičák, nyní to pivo nemá grády. Musím to prokládat Myslivcem ještě jednou dík.

jmhad*
hodnocení

0x

Po chodníku určitě ne,ten je pro chodce.Já zž kdysi dávno za něco podobného platil /tehdy 10,- Kč/

olaf71*

to dneska nikdo neřeší. cyklisté na chodníku na přechodu a nic. je jasné, že nepojedu s károu širokou metr po chodníku, ale když běžně stojí auta na chodnících tak, že kolem nikdo neprojde, tak je to také nic. v dosahu 200metrů mám takových aut několik, kde neprojdete po chodník kvůli takovému stání.

albatros498022*
hodnocení

0x

Po silnici není problém po chodníku ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]