Nejste přihlášen/a.
Můžu tlačit motocykl padesátku po chodníku i po silnici, když u doktora dostanu injekci a nesmím potom řídit nebo taky, když se zapomenu v hospodě a dám tři piva?
1x
Tak teď trochu relevantních informací,když plků je tu již dost:Zákon o provozu na pozemních komunikacích 361/2000 Sb.
§ 2
j) chodec je i osoba, která tlačí nebo táhne sáňky, dětský kočárek, vozík pro invalidy nebo ruční vozík o celkové šířce nepřevyšující 600 mm, pohybuje se na lyžích nebo kolečkových bruslích anebo pomocí ručního nebo motorového vozíku pro invalidy, vede jízdní kolo, motocykl o objemu válců do 50 cm3, psa a podobně,
Díi za rady všem, motorka staruje i po více konzumaci, ale nechci dráždit hada mariáš mi tolik nevynáší. Tlačit z hospody to už je zábava, půjde nás víc a proberem vše důležité. Stejně se mi to pivo nezdá, dříve, když jsem vypil čtyři desítky tak jsem se motal a byl to parádní opičák, nyní to pivo nemá grády. Musím to prokládat Myslivcem ještě jednou dík.
0x
Po chodníku určitě ne,ten je pro chodce.Já zž kdysi dávno za něco podobného platil /tehdy 10,- Kč/
to dneska nikdo neřeší. cyklisté na chodníku na přechodu a nic. je jasné, že nepojedu s károu širokou metr po chodníku, ale když běžně stojí auta na chodnících tak, že kolem nikdo neprojde, tak je to také nic. v dosahu 200metrů mám takových aut několik, kde neprojdete po chodník kvůli takovému stání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.