Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford mondeo mk3 2.0 tdci

Od: jakublinhart1* odpovědí: 4 změna:

ahoj mám Ford Mondeo mk3 2.0TDCI r.v 2002 auto jede uplně normalně ale tak zhruba po 10km začne cukat až nakonec uplně ztrati vykon a chcipne žadný varovný kontrolky nesvítěj a ani diagnostika nic neukazuje nemuže to dělat vstřikovací čerpadlo že po chvíli přestane fungovat a nedává naftu a pak se auto rozcuká až nakonec chcípne? DÍKY ZA ODPOVĚDI

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mel jsem podobny problem,byly nekde u vodniho cerpadla pripecene draty a a nejake cidlo davalo tim padem spatne informace.oprava stala 1200kc.

doplněno 01.05.14 21:06:

p.s.v prvnim servisu mi rekli ze mam spatne vstrikovaci cerpadlo.

erikch*
Bude to nějaká taková "prkotinka" jenže při studeném motoru se neprojeví...takže nějak tak prolezt komplet elektroinstalaci a přívod nafty...anebo ideálně nekho s diagnostikou s sebou jet se projet a az se zadrhel projeví tak řešit v tu chvíli...
doplněno 01.05.14 22:08: Pokud by byly k.o. vstriky Čerpadlo atd.(zkratka věci které bud fungují nebo ne) opravdu byste se ani neodlepil z místa...
jakublinhart1*
hodnocení

to mě v prvním servise řekli že to je taky čerpadlo a navíc ještě vstřiky ale to bych snad ani nenastartoval

dick*
03.05.14 21:45
hodnocení

@@

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]