Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW e46 320d 110kw do 100kw

Od: bamwok odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

vím že bych to měl napsat na BWM forum než sem, ale už nestíhám registraci.

Takže otázka je : šel by motor z e46 320D 110 kw ( CR) dát bez problémů do 100KW verze která je více porouchavá?

Administrativa mě nějak nezajímá. Kdyby na STK na to došli tak stačí mět známho a pár tisíc u sebe a všechno projde :D (teda ne nějaký vyreznutý krám )

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Výhodou BMW je ze je to opravdu lego sice jsme tyhle motory osobně nikdy neměnilo ale par sestivalcu už jsme řešili i napříč modelování řadami a ne yl zásadní problém...na STK nepotřebuje s vozit Tišice mnohem optimalnejsi řešení je "preznacit" správný typ motoru jednou provždy,korw když budeš mít motor na paletě (venku) sundas saní a mas krásný přístup...no ale zásadní věci u výměny motoru je vice než opatrnost koupe toho jiného motoru-idealne ještě nastrojenej na autě abys ho mohl odzkouset...napadá mne ten 110 kW už je Vanos a stovka ne nebo je jen rozdíl v mapě softwaru RJ? Nechce se mi to ted v telefonu dohledavat a nevím z hlavy...pokud jen rozdíl v mapě(nastavení) RJ ( a s tim např.vetší intercooler apod.) bude jednoduší doprehazet-vyhnes se tak riziku sehnat jiný zdravý motor...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]