Nejste přihlášen/a.
Zdravim,prosím o radu..kupuji auto z depositu,mám STK,zaplacené povinné ručení,kupní smlouvu,jde o to že majitel vyzvedne z depositu značky,předloží výše zmíněné dokumenty a pak se děje co?...napíšou mně jako nového majitele do velkého techničáku i do malého?...přihlašovat to zatím nechci kvůli eko dani,ale jezdit tzv.na půlpřepis..on se prostě zbaví auta a nechá to přepsat na mně,ale nevím jestli přepíšou i malej techničák..nebo jak mám postupovat?díky moc za radu...
smrcino,
on vyzvedne značky z depozitu, a zároveň provede odhlášku na Vás. Pak předá doklady Vám a je jen na Vás, co budete dělat dále a jak dlouho budete jezdit v polopřevodu. Nejdéle však do 1.7.2014, kdy budou polopřevody zrušeny, páč od nového roku se přepis bude dělat jinak.
Pokud nedojde ke kompletnímu přepisu, tak "malý techničák" s Vaším jménem neobdržíte - ten se právě vystavuje novému majiteli při přepisu. Ve "velkém techničáku" budete veden jako ten na koho je auto odhlášeno.
Pokud nemáte na zaplacení eko-daně, tak si nekupujte auto, protože pravděpodobně nebudete mít na případné opravy.
Pokud chcete znát můj názor, doveďte to vše legálně do konce, tzn. dokončete přepis na svou osobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.