Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odsati a naliti stejneho mnozstvi benzinu

Od: stihl odpovědí: 5 změna:

mam dotaz je mozne aby po odsati 10 litru benzinu a naslednemu znovunaliti stejneho mnozstvi zustal plovak vyset jako kdyby tam tech 10 litru chybelo? nadrz byla plna. zahybani s autem nepomuze ani postaveni z kopce. tos nevim. pod autem louze nebyla

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Tak pěstí zabouchej na spodek nádrže... Plovák se odrazí a vyplave. Seknout se může, jelikož se pohyb přenáší na reostat (potenciometr)

stihl

zkousel sem vsechno znovu odsat a dolit uplne po hrdlo a jezdit dokola,ale proste neukazuje to presne jakoby tam 7 litru chybelo.

gumidek*

Třeba u Favorita jsem si přesadil ručičku na budíku, aby mi mrkala rezerva na rozhraní polí červené bílé. Takže při plné neukazuje plnou, ale 2mm pod koncem bílého pole na budíku.

Další mě napadá prasklá destička reostatu nebo se stává, že jezdec na reostatu uhnije (špička), zkrátí se poloměr (délka jezdce který běhá po dráze reostatu a tak jezdec nedosáhne až na konec i když plovák je nahoře.

stihl

tak sem to zkusil zaklepat a zahybat brutalne autem,ale nic. podle me je problem s odvzdusnenim. kdyz sem odsal trosku vic nez 5 litru pohlo se to aj o 2 dilky a pri naliti se to pohlo jen o dilek. asi to chce vyjet pulku nadrze dotankovat po hrdlo a sledovat. no nic ted nic nevymyslim

hodnocení

0x

Palivoměr beru jen orientačně,takže nějakou přesnost neřeším,ale místo dát si práci s odsáním,bych postupně vyjezdil téměř do mrtě a pak dotankoval.Třeba se srovná,pdk ne tak demontáž ,vyčistění nebo nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]