Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio výběr JVC nebo SENCOR

Od: ghghghgh odpovědí: 7 změna:

Zdravím které je lepší autorádio?

JVC-KD-S743 nebo SENCOR SCD 3504R

Děkuji všem za názor a radu.

Vím že jsou starší,ale na výběr mám tyhle dvě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Sencor vlastním a už dvakrát jsem ho chtěl vyhodit.

olaf71*
hodnocení

0x

jestli mohu poradit, tak od Sencor max. varnou konvici. tahle značka patří u mne mezi největší shit. raději JVC. jinak se vyprdni na CD mechaniku a sáhni po něčem s USB, neco slotem pro paměť, protože ta mechanika bude v hajzlu teď nebo zítra

hodnocení

0x

Sencor NEBRAT.

A autorádio už vůbec ne. Brácha ho dostal k autu a nedlouho po koupi letělo ven. Při otáčení knoflikem Volume, nikdy nevěděl, jestli to bude dělat co má, tedy zesilovat nebo ztišovat. Někdy zesilovalo bez ohledu na směr otáčení. A taky ho musel (to mu doporučil bývalý majitel) co 14 dní odpojit od baterky a tím zresetovat, jinak se s tím nedomluvil vůbec. Navíc měl modré podsvícení, které při jízdě potmě nepříjemně zářilo do očí.

A co hledal na netu, tak nebyl, co se týká obecně autorádíí Sencor, sám.

Takže jestli máte na výběr jen tyhle dvě, tak určitě JVC.

hodnocení

0x

Sencor je hnus, JVC celkem újde, ale taky to není nic dobrého. Spíše si hlídejte aukro, 2x za týden se tam objevý levně nový pioneer rádia kolem 1000kč ty jsou k nezaplacení :)

martinhajek*
hodnocení

0x
Pokud to s autorádiem myslíš vážně, vybereš si nějaké z pětky nejlepších značek - Alpine, Blaupunkt, Clarion, Kenwood nebo Pioneer. Případně Sony či JVC.
Ale NIKDY si nevybereš Sencor.

gumidek*
hodnocení

0x

Sencor mimo jiné v klidu dost ždímě baterku a až na to příjdeš, bude na nabití a oživení baterky pozdě. Vybitá baterka odejde na zasulfátování desek.

Sencor nikdy. Jedině Blaupunkt (za mně)

hodnocení

0x

Kamarád si koupil levného Sencora a je to děs a hrůza, to ti řeknu. Do Feldy jsem cca dva roky zpátky koupil v akci v Globusu rádio Kenwood, za ty prachy naprostá paráda, i na pohled to vypadá jako pořádné rádio a ne hračka z pouti, zvuk super.

Ve Škodovce mám starší rádio Panasonic a taky spokojenost, k tomu mám Blaupunkt repro a umí to zahrát krásně a nahlas :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]