Nejste přihlášen/a.
Zdravím které je lepší autorádio?
JVC-KD-S743 nebo SENCOR SCD 3504R
Děkuji všem za názor a radu.
Vím že jsou starší,ale na výběr mám tyhle dvě.
Sencor NEBRAT.
A autorádio už vůbec ne. Brácha ho dostal k autu a nedlouho po koupi letělo ven. Při otáčení knoflikem Volume, nikdy nevěděl, jestli to bude dělat co má, tedy zesilovat nebo ztišovat. Někdy zesilovalo bez ohledu na směr otáčení. A taky ho musel (to mu doporučil bývalý majitel) co 14 dní odpojit od baterky a tím zresetovat, jinak se s tím nedomluvil vůbec. Navíc měl modré podsvícení, které při jízdě potmě nepříjemně zářilo do očí.
A co hledal na netu, tak nebyl, co se týká obecně autorádíí Sencor, sám.
Takže jestli máte na výběr jen tyhle dvě, tak určitě JVC.
Kamarád si koupil levného Sencora a je to děs a hrůza, to ti řeknu. Do Feldy jsem cca dva roky zpátky koupil v akci v Globusu rádio Kenwood, za ty prachy naprostá paráda, i na pohled to vypadá jako pořádné rádio a ne hračka z pouti, zvuk super.
Ve Škodovce mám starší rádio Panasonic a taky spokojenost, k tomu mám Blaupunkt repro a umí to zahrát krásně a nahlas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.