Nejste přihlášen/a.
Ve favoritu 1988 při zavřených pátých dveřích zatéká voda, těsnění pátých dveří je ok. Těsnění skla pátých dveří je ok. Jsou vyměněné průchodky v ostřikovači pátých dveří a byl namontován dodatečně zadní stěrač. Zajímalo by mě jak vyměnit všechny zámky ve favoritu, kromě víčka nádrže.
Sklopte si zadní sedačky, vlezte si dovnitř zadní části auta a nechte někoho, aby vám na auto kropicí konví nebo hadicí lil vodu a dívejte se, kde se objeví voda a odkud asi teče.
Mohu zneužít téma? mě zatéká spolujezdcovými dveřmi. zkoušel jsem je nějak přesadit, nové těsnění ale pořád.. co s tím?
Zámky
Spínačka není problém (je to tu na poradně is obrázky odemě).
Přední dveře (tapec dolů a uvidíš vše)
Kufr (sundej tapec a to samé na tebe kouká)
To táhlo s bílým kloubkem normálně odpášíš silnějším šroubovákem (většinou to nepraskne - namaž si to WDčkem před odpáčením - pořádně).
Plechovou příložku taktéž odstrkáš do strany plochým šroubovákem zapřením o vložku zámku - o její bok.
doplněno 28.04.14 20:57: doplněno 28.04.14 20:58:Rozhodně zámky FAB, jinak budeš nadávat. A spínačka je dosti drahá...
Asi bych vše demontoval na vrakáči a pak si nechal udělat fungl nové klíče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.