Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá autoškola?

Od: abcd* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

chci si udělat řidičák na auto (sk. B). Bohužel spousta kamarádů říkala, že jim autoškola kurz děsně protahovala, přidělovala jízdy s velkými odstupy a tak kurz dělali skoro rok. Strašne dlouhá doba!

Nechci kurz dělat takto dlouho, ale zase si nechci připlácet za express varianty (až dvojnásobek ceny) a mít to za tři týdny. Ale mylsím si, že az 2-3 měsíce by to mělo jít.

Vybírám si autoškolu a tam nikde na webu nepíší, jak dlouho kurz trvá (mimo rozsahu, který udává zákon). Závisí to totiž na tom, jak mají volná auta, jenže kurzy začínají každý týden (nebo čtrnáct dní) a autoškola píše, že máu 2-3 auta. Mám pocit, že není možné, aby všichni zvládli jízdy odjezdit v nějakém rozumném čase a netrvalo to věčnost.

Jaké máte zkušenosti? Jasně, že se zeptám než nastoupím, ale má autoškola nějakou takovou povinnost? Můžete doporučit nějakou autoškolu v Brně?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Já bych obvolal AŠ v okolí, nebo za peníze rychlokurz, individuál.

mravenec10*
hodnocení

0x

Autoškola Petr Stejskal
Hraničky 301/5
Brno
625 00

doplněno 28.04.14 12:16:

Telefon:

+420 603 417 042

lmgify
hodnocení

0x

2-3 auta mi pripadaji takovy prumer pro autoskolu. Kdyz kazdy tyden otevrou tridou/kurz pro 10 lidi a auta jsou v provozu tak 8 hodin denne (vsedni den) a 14 hodin o vikendu, tak to je 130-200 hodin tydne a z toho se zakonem dane potreby 10 lidi daji pokryt.

hodnocení

0x

U nás na severu Čech máme docela dost autoškol, takže s tím, že by to trvalo tak dlouho, problém nemáme. Já měla autoškolu hotovou za 14 dnů a hned jsem měla zkoušky. Ale jinak to trvá max. 2 měsíce, pokud jde vše tak jak má, jízdy jsou v pořádku atp. Když někdo nemudělal řidičák na poprvé, tak ho zapsali na druhý termín, a ten byl vždy hned následující měsíc. Takže asi opravdu nezbývá nic jiného, než autoškoly obtelefonovat a zajímat se o to, jaký kde mají přihlášený počet žáků atp.

betaraybill*
hodnocení

0x

Ty voe zrovna v Brně je autoškol jak natentováno. Pohledej případně nějaké reference. Já třeba dělal autoškolu na Václavské (mám dojem, že tam pořád ještě jsou) a kdybych nebyl lempl a chtělo se tak do dvou měsíců to mám hotové. Takhle jsem to dělal 3/4 roku, ale jen proto, že jsem si přišel domluvit jízdy třeba jednou za měsíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]