Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Před časem mě přišli doklady od auta ,které jsem koupil byl jsem informovan že EKO není zaplaceno,ale mělo by splnovat Euro 2 = 3 000, ale jak jsem si procházel Velký TP v kolonce EHK a EHS nic není,
hledal jsem na netu a podle toho mám M1 rok 94 měl bych platit tu částku,ale někdo mě řekl že když tam není nic tak platím 10 000?
Mužu se zeptat jak to je? Jde o auto BMW E36 325i Coupe r.v 1994.
Děkuji
Pokud ve velkém Tp směrnici nemáte, platíte 10 tis. Poté je možné zajet na dekru, kde Vám správnou směrnici pro Vaše auto přiřadí a zapíší do Tp. To ovšem něco stojé.
Tak,tak,není zápis=10 000kč,nebo zkusit přes Dekru doplnit zápis (cca 2000 a výš?)Kdoví-absolvoval to tu někdo?
To Jm je nesmysl zaplati desítku a pak to zkusit doplnit,to by už nemělo smysl!
Teď ne napadlo zda-li by nešlo,zpochybnit toto ,stížností na úřad,že v minulosti nezapsal správné či spíše úplné údaje do TP!Sehnat,zapůjčit TP identického auta (stejný typ,rok vroby i stejný typ motoru),ale se správným zápisem v TP!Zkusil bych to takto řešit,pkd bych 100% věděl že to není či je špatně zapsané!
zkus na jednom z klubů BMW (fóru)nahodit tento dotaz a požádat někoho z okolí zda by s tebou (a jeho TP se stejným motorem,typ M50 B25) došel na dopravku a aby ti to tam laskavě doplnili(pořád to budeš mít levnější dát něco "na pivko" tomu dotyčnému než řešit chybu úředníků z minulosti,kdy ti díky své lenivosti nezapsali údaj do TP,ale bafík z 94 už plnil Euro II,to jsi slyšel správně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.