Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EKO dan Info

Od: nick1994 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
Před časem mě přišli doklady od auta ,které jsem koupil byl jsem informovan že EKO není zaplaceno,ale mělo by splnovat Euro 2 = 3 000, ale jak jsem si procházel Velký TP v kolonce EHK a EHS nic není,
hledal jsem na netu a podle toho mám M1 rok 94 měl bych platit tu částku,ale někdo mě řekl že když tam není nic tak platím 10 000?

Mužu se zeptat jak to je? Jde o auto BMW E36 325i Coupe r.v 1994.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Pokud ve velkém Tp směrnici nemáte, platíte 10 tis. Poté je možné zajet na dekru, kde Vám správnou směrnici pro Vaše auto přiřadí a zapíší do Tp. To ovšem něco stojé.

Tak,tak,není zápis=10 000kč,nebo zkusit přes Dekru doplnit zápis (cca 2000 a výš?)Kdoví-absolvoval to tu někdo?

To Jm je nesmysl zaplati desítku a pak to zkusit doplnit,to by už nemělo smysl!

Teď ne napadlo zda-li by nešlo,zpochybnit toto ,stížností na úřad,že v minulosti nezapsal správné či spíše úplné údaje do TP!Sehnat,zapůjčit TP identického auta (stejný typ,rok vroby i stejný typ motoru),ale se správným zápisem v TP!Zkusil bych to takto řešit,pkd bych 100% věděl že to není či je špatně zapsané!

erikch*
hodnocení

0x

zkus na jednom z klubů BMW (fóru)nahodit tento dotaz a požádat někoho z okolí zda by s tebou (a jeho TP se stejným motorem,typ M50 B25) došel na dopravku a aby ti to tam laskavě doplnili(pořád to budeš mít levnější dát něco "na pivko" tomu dotyčnému než řešit chybu úředníků z minulosti,kdy ti díky své lenivosti nezapsali údaj do TP,ale bafík z 94 už plnil Euro II,to jsi slyšel správně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]